Kovaa panemista kumisaapas seksi

kovaa panemista kumisaapas seksi

Kyllä niitä vielä tuurilla muillakin naisihmisilläkin näkee. Samaa mieltä, alimpaan asentoon käännettyinä parhaat. Puoliväliin käännetytkin käy ja ovat kiihottavan näköiset. Yläasentoon käännetyistä on aina ensimmäinen ajatus, että hyvä kun on käännetyt, mutta olispa kunnolla eli vähintään puoliväliin tai mieluummin alas asti. Kuvioitu vuori on harmillinen. Se ei ole hyvän näköinen, eikä siihen tartu edes kunnolla käännettyinä käyttämisen jäljet eli likaantuminen.

Minun mielestä kun kääntövartisten pitää olla käytetyn näköiset, niin että sen huomaa että niitä on pidetty jo pitemmän aikaa käännettyinä eikä vain vaikka lämpimän sään takia väliaikaisesti. Kyllä silti kuviovuorisiakin olen pitänyt käännettyinä. Pitkästä aikaa kiitos sateisen päivän näkyi eilen vaaleavuoriset kääntövarsikontiot käännetty ala-asentoon noin viisikymppisellä blondilla ihan pääkaupunkiseudulla. Itse en niin saappaista välitä mutta mieheni iloksi laitan saappaat jalkaan, lähinnä mustia kontioita, nahkaisia ratsastussaappaita sekä joskus myös kumiteräsaappaat.

Kaikki hyvinkin kuluneina ja likaisina: Oletko koskaan kiihottanut miestäsi jalassa olevilla saappailla housujen läpi? Laitoin minäkin kumisaappaat jalkaan ja lähdin kävelylle. Yhdessä ojassa piti kokeilla varsien riittävyyttä ja hörppäsivät vähän vettä. Sitten vain kiireesti kotiin lämpimään suihkuun. Minä taas laitan metsään punaiset kontiot sen takia, että niihin nimenomaan ei mene vettä.

Ensi perjantaina meinasin mennä saapastelemaan jollekin Tampereen runkkupaikoista. Oliskohan muita asianharrastajia liikkeellä? Mitkähän mahtavat olla ne Tampereen runkkupaikat?

Olen siinä mielessä rajoittunut, että haluan tehdä kaikkea vähänkin seksuaalisuuteen liittyvää vain naisten kanssa. Saapastelua voi harrastaa yksinkin. Mutta eihän kaikkien tarvitse harrastaa sitä siksi yksin jos sinä olet rajoittunut: Jokainen oman mielensä mukaan toisia kiusaamatta. Olisi mukava nähdä kumisaappaista pitäviä vaikkapa jossakin kaljatuopin äärellä.

Joo missähän sitä voisi nähdä. Vaihtoehtona oli kuluneet punaiset kontiot tai sitten uudet punaiset Hait. Onko kyseessä ihan punapohjaisetkin kontiot? Tavalliset mustapohjaiset miehen jalassa. Nuo punapohjaiset kontiothan ovat kontioifriikeille taivas, pitäisihän sinun se jo noviisina ymmärtää, punapohjaisia kontioita ei saa kyseenalaistaa, niitä pitää kunnioittaa, tämähän on kontiofriikkien ensimmäinen "käsky".

Kuka ihme kumisaappaita kyseenalaistaisi? Ei kumisaappaita, vaan punapohjakontioita. Ovat enemmän, pyhä rukoilukohde kontiofriikeillä, kaiken aa ja oo kun kontiosta on kyse, kehtaatkin vielä kyseenalaistaa punapohjakontioiden pyhää jumaluutta kontiofriikeille. Kumisaappaat ovat vain kumisaappaita, punapohjakontiot ovat jotain enemmän, kontiofriikkien syvin olemus lähinnä. Tuo asia on nyt moneen kertaan toistettu.

Mitään uutta kyseiseen mielipiteeseesi et osaa tuoda. Kunhan toistelet yhtä ja samaa. Pyhät punapohjakontiot kuten palstaa seuranneena voi kontiofriikken kirjoitelmista päätellä, ei siis pelkät kumisaappaat vaan pyhät punapohjakontiot joita ei saa missään nimessä kyseenalaistaa. Jos joku kirjoittaa täällä punaisista kontioista, heti aletaan kysellä onko pohjat punaiset, eiköhän se kerro kontiofriikkien maailmasta sen verran että nuo punaiset pohjat punaisissa kontioissa on jotain suurempaa kontioden joukossa.

No mitäpä se sulle kuuluu mitä kunkin seksuaalisuuteen kuuluu, ei ole sulta pois joten turhaan jankkaat. Nokian sivuilla lukee muuten Kontioista että suomaiseen jalkaan suunniteltu eikä mitään siitä että kenen jalkaan Kontiot ovat värivaihtoehdoista huolimatta MIESTEN kumisaappaat, kuten valmistajan sivuilla historiikistä voit lukea, ei pitäisi enää jättää sinulle mitään epäselvyyksiä kontioiden olemisesta miesten kumisaapasmalli.

Kontiosta tuli kiistaton kumisaappaiden kuningas, suomalaisen jalkinesuunnittelun taidonnäyte". Kontiosta tuli kiistaton kumisaappaiden kuningas, suomalaisen jalkinesuunnittelun taidonnäyte" ehkä nyt voit lopetella tai himmailla kontioistasi, vaikka se tuntuu olevan sulta melkein ohi kun kontiot eivät olekkaan ihan mitä olet mielessäsi kuvitellut, ja vielä jättänyt lukematta kylmän todellisuuden kuvitelmillesi kontioistasi.

Mutta miestenhän ne kontiot ovat, kuten valmistajan sivuilla kerrotaan valmistajan toimesta! Huomaa maininta kumisaappaiden kuningas, ei siis mitään kuningattaresta mainittua kirjoituksessa valmistajan toimesta. Omistettu kaikille kumisaapas fetisseille. Te puhutte etupäässä vain nokian kontioista. Minä haluaisin tietää mihin ovat kadonneet kaikki korkeakorkoiset ja pitkävartiset naiselliset kumisaappaat? Harrastimme ennen vaimoni kanssa kaikkia tällaista kivaa.

Vaimoni pukeutui pitkään kiiltävään kumitakkiin ja kauniisiin korkeakorkoisiin mustiin pitkiin kumisaappaisiin. Kasvot meikattuna pahimmaiseksi huoraksi hän sitten opetti minua mustalla ratsupiiskallaan, miten kumisaappaat nuollaan puhtaaksi ja hänen turvonneet elimensä siinä samalla saivat ansaitun kohtelun. Nyt kun tässä vuosien "jääkauden" jälkeen löysimme taas toisemme, niin olemme etsineet näitä kauniita kumisaappaita vaimolleni molemmat yli 60v.

En tietenkään moiti kontion rakastajia, mutta esim. Tuntuu vähän turhalta tämä etsintä kun vaimolla on vielä aika iso jalka n. Auttakaa jos tiedätte asiasta jotain "kivaa". Laitan linkin kunnollisiin naisten kumisaapas kuviin.

Siis jos jollain on sellaiset niin pitäkää kiinni niistä. Kaikkia hyviä hetkiä teille kumpparit. Meillä vaimoni kanssa aikalailla samanlainen fetissi,kontiot eivät liikuta. Vanhat nokialaiset pitkävartiset korkokumisaappaat sytyttävät,toki muutkin esim. Ja vaimoni saa kiihkeää seksiä pukeutuessaan ko.

Myös koko ongelma on tuttu,vaimoni jalka on numeroa 40,mutta joskus sopivia saappaita onneksi löytyy. No mikäs tässä on ongelma, eikös se ole vain hyvä että makuja on erilaisia, toiset pitävät tyttärestä, toiset äidistä.

Pitäis varmaan olla jokaiselle saapasmallille oma keskustelu niin eipä tulisi kiistaa. Elikkä tuo systeemi ei siis ilmeisesti edelleenkään toimisi Ajatuksia on hyvä, ne eivät vain yleensä kaikille sovi. No kun vanhoja keskusteluja selaa niin näyttää olevan puolin ja toisin noita kuokkijoita. Pitäisi olla otsikko että mistä mallista missäkin ketjussa halutaan puhua ja siinä sitten pidättäydyttäisiin eikä sitten muut huutelis!

Ei siis toimi toivomuksesi ainakaan kontioleirin osalta, se on jo vuosia takaisin todeksi todettu, eikä sen jälkeen muuksi muuttunut. Hetki sitten ajoin autolla yhden koiranulkoiluttajan ohi nuori mies jolla oli kumisaappaat jalassa. Kiva että löytyy nuortenkin jaloista. Hunterit jalkaan niin ne sotkeutuu aina spermaan,miksiköhän!

Itselläni on siniset kumisaappaat ja tämän lisäksi sininen sadeasu. Siinä voisi olla, jos on tuollainen joka tykkään katsella tämmöisessä olevaa. Voi sitä olla täysin punaisenakin. Kuka tykkä mistäkin kumisaapasmallista. Itselläni on satoja pareja Nokia naisten korkokumisaappaita eri värejä ja kokoja 35 - 41 On myös Louis Vuitton 11 cm korolla naisten korkokumisaappaat 40 numeron.

On myös Nokia Kontio kumisaappait, musta, punainen, vihreä. Taitaa vaan nämä saapasharrastajat ja keräilijät olla muualta Suomesta,Hesassa tuskin löytyy?

Olisi mielenkiintoinen ajatus,jos vanhemmalla miehellä löytyisi pitkävartisia,ja erit. Ihan mukava idea olisi tuollaiset kumisaapaskävelyt. Kukahan saisi aikaiseksi järjestää? Pääsyvaatimuksena vain, että olisi kumisaappaat jalassa. Paikkaa ja aikaa kehiin, niin katsotaan ehtisikö tässä mukaan. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kumisaappaat jalkaan Kevät tulee ja olis kiva lähtee tonne luonnonhelmaan käveleen.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Eivät nämä leidit kylläkään olleet onnistuneet pukeutumiellaan jättämään mummoilua taakseen, että kyllä se näky oli irvokas, jotin rajaa pitäisi olla. Samoin jos miettii ikäloppuja nuoreksi itseään pukeutumisella ikiteininä liikkuvia piikkikorkoja käyttäviä ikäleidejä.

Eli eivät kontiot kykyne tekemään irvokkaata näystä siedettävää vaikka niin haluat kuvitella ja itsellesi uskotella, lopuksi vielä, huomaa ettet nähnyt tätä irvokasta paria omin silmin, kannattaa siis miettiä etteivät kontiotkaan kykene kaikkeen Vittuakos se sulle kuuluu, mitä ihmiset jaloissaan pitävät? Niitä saappaita toiset pitävät ihan keliolosuhteiden takia. Ei sen takia, että sinä torvelo saisit orgastisia väristyksiä ja saisit laueta punttiin. Otsikon mukaisesta kontioleiristä minulla tulee ainakin mieleen lapsuusajan kesäleirit, jotka tosiaankin olivat melkoisia kontioleirejä, jos kesä oli vähänkään sateinen.

Kumisaapastelijoiden kesäleirin voisi pitää vaikka ensi kesänä jollakin leirintäalueella. Pääsyvaatimuksena olisi, että osallistujilla olisi kumpparit jalassa säästä riippumatta. Ilmeisesti Rovaniemellä oli viime kesänä jonkinlainen kumisaapastelijoiden tapaaminen. Missä päin Suomea toivoisit seuraavan tapaamisen olevan? Kyllä olisi hyvää idea järjestää jonkinlainen kokoontuminen ja vaatimuksena saappaat jalassa koko leirin aikana.

Sadeasuilijat ovat järjestäneet 'leirejä' jo kymmenen vuoden ajan pari kertaa vuodessa. Viimeksi on paikkana ollut Päijänteen ranta siellä itäpuolella. Yleensä sadeasuihin liittyy aina saappaat tai kahlurit, joten kysymys on vain painotuseroista. Seuraava tapaaminen on huhtikuun toinen viikonloppu Osallistujia on yleensä ollut henkeä. Kumisaapasleiri kyllä kiinnostaa tosi paljon!

Minä rakastan kumisaappaita sekä naisilla että miehillä. Tampere akselilla voisin tulla käymään punaisissa kontioissa. Tänään kaupungilla kaksi noin 40 vee naista erikseen punaiset kontiot jalassa. Olin työreissulla eilen länsi Suomen alueella ja poikkesin illalla paikalisessa automarketissa.

Noin 35 brunette nainen uudet kotimaiset lime kontiot jalassa. Oli pikkasen hyvän näköiset vaaleiden farkkujen kanssa. Tässä linkissä kerrotaan selvästi, että kontiot ovat miesten saappaat. Aivan käsittämättömän upeat kiiltävän punaiset Kontiot kauniin naisen jalassa: Kontiot punaiset ja valkoiset naisen jaloissa, miksei miehenkin ok, muttakatsokaapa tämä. Sopisivatko myös miehen jalkaan?

Taidat itse pelätä Kontioita. Potkivatko tytöt sinua Kontiot jalassaan kun olit pieni rääpäle? Kyllä nuo Hunterit ovat ehdottoman tyylikkäät! Kaunis nainen tuo ja jaloissaan nuo punaiset kontiot. Antaisin tehdä mitä vaan minulle. Tasa-arvo kumppareissa ei ole todellakaan toteutunut. Festareilla usein naisilla on kumisaappaat ja miehillä märät kengät.

Saatika sitten punainen väri, jota pidetään pervona värinä kaiken kaikkiaan. Minua ei haittaa minkälaisia kumisaappaita naapuri pitää, pääasia on että tykkää itse omista kumppareistaan. Onko joku mies, tai nainen löytänyt tätä mallia Suomessa myynnissä, jossa vois käydä sovittamassa? Upeaa olisi vaikka tyttöystävän kanssa lähteä iltakävelylle, niin, että molemmilla olisi nuo samanlaiset korolliset saappaat jalassa.

Kontioissa ei ole mitään pelättäviä fobioita, todistavathan kontioiden pääasialinen käyttäjäkuntakin, eli miehet sen, Nuo "tytöt potkimassa kontioillaan" taisi olla vain yritys esittää kovaa jätkää, siksipä kontiot ovatkin pysyneet pääasiallisesti miesten kumpparina,nainen tuntee arvonsa eikä halua esittää "kovaa jätkää" kontiot jalassaan..

Muistan myös ajan kun oli Jollet ja Vegat. Yhdellä tytöllä oli oikein punaiset. Niihin jäi silmät kiinni jo silloin.

Jolain miehillä oli keltaiet Vegat ja yhdet sen ajan Haitkin näin keltaisena. Silloin hurahdin itse noihin vaaleisiin kontioihin miehenä ja niitä tulikin muutama pari ostettua ennenkuin niiden valmistus loppui.

Sen jälkeen kontiot ovat olleet punaisia ja ovat edelleen. Minusta Hait eivät olleet oikein huomionarvoisia, mutta nyt niitäkin tulee pidettyä City saappaina. Mitä naisten kirjoituksia seuraa netin blogeista kontiot vs. Tuo oli minun sen hetkinen mielipide.

Nyt on ollut vaalensiniset, valkoiset, tummanpunaiset ja harmaat, ja nyt taas tummanpunaiset eli mielipiteeni vaihtui jo aikoa sitten. Eipä taida saada Suomesta, pitää tilata briteistä, jos sieltäkään enää saa.

Vähän esimakua, Hunter Lonny: Kyllä, juuri nuo kaksi mallia, nauhaton ja nauhallinen Hunter korkokumppareissa on sitä jotakin, joka pistää viisarin värisemään. Voisko elämälta enään enempää vaatia, kuin nuo jalassa niin itsellä, kuin tyttöystävälläkin ja reilusti lahkeitten päällä varret.

Voi olla, että tulis aika lyhyt lenkki, kun tulis pakottava tarve viedä tyttis pikapikaa saappaineen makkarin puolelle. Hunter Lonny ja Fulbrooke: Tämä unohtui, Hunter Melrose 6 cm kiilakorko: Miten löysit noin hyviä kuvia?

Tarkennuksena, että kyse oli siis blokin kuvasta naisesta punaisissa Kontioissa. Hienot on Huntterit, vaikka monet mallit on aika mölön näköisiä, niin ne muuttuu kuin taikasauvalla tosi seksikkäiksi kauniiden nuorten naisten jaloissa ja varsinkin ne kiiltävät pitkävartiset valkoiset, punaiset, viininpunaiset jopa mustatkin näyttävät tosi hyviltä.

Ja livenä luonnossa vielä paremmilta. Kannattaa lähtee sadesäällä kaupungille hyvän kameran kanssa ja filmit tänne näytille. No makuasia, mutta kai ne naiselliselle miehelle sopisi. Miksi sanot, että naiselliselle miehelle vois sopia naisten korkokumisaappaat?

No miehinen mieskö pistää punaset, limet tai valkoiset Kontiot jalkaansa? Sanoin että se on makuasia. Jokaisella saa olla omat mielipiteensä asiasta. No mikä on miehinen mies. Pitkät hiukset ja korvakorut eivät minun mielestäni ole miehisiä, ne ovat lähinnä piilohomoutta.

Ai luulin että niitä pidetään jalassa sateella ja muutenkin. Aikuisten leukaupasta löytyy varmaan jotain pienempää jota työntää mainitsemaasi aukkoon. Kunnon miehet ja kelpo naiset ymmärtävät pitää niin sadesäällä kuin poudallakin kumisaappaita sisällä ja luonnollisesti makuuhuoneessa ynnä ylipäätään tositoimissa.

Meillä on erikseen monet parit siistejä kumisaappaita sisäkäyttöön "pyhitettyinä". Joo kunnon nainen tekee pihatöitä punaiset kontiot jaloissa ja ärsyttää miestä tahallaan eri tavoin. Menee sitten lämmitämään saunaa etukäteen ja palaa sitten pelkkä pyyhe ympärillään ja punaiset kontiot jaloissa. Kun pääsemme terassille emännältä "putoaa" pyyhe pois. Loppu jää arvailujen varaan. Mustat kontiot varret käännettyinä niinkuin oli muinoin tapana varsinkin meillä teineillä luvulla..

Siis sellaiset valkealla sisävuorilla olevat kontiot joihin kirjoiltetiin siis sinne käännettyyn varteeen bändien ja kavereiden nimiä Silkkaa nostalgiaa, Varret tosiaan piti kääntää nilkkaan asti ja se oli niin hienoa Muistan kun olin ostanut ensimmäiset punaiset uudet Claasic mallin kontiot.

Kävin vesisateella kaupassa ne jalassa. Kun lädin kaupasta kävelin parin tytön ohi joilla oli kenkkarit. Toinen sanoi että pitäisi olla kumpparit. Silloin menin heidän ohitseen, jolloin toinen sanoi tolla miehellä on uudet ja ne on punaiset. Kyllä punaiset kumpparit huomataan. Äh, siis lenkkarit eiku penkkarit, no antaa olla. Tässä asiaa miksi kontio ei ole enää in, http: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Noista erilaisista blogeista voi löytää yhtä monta mieltä, kuin miestä, tai siis tässä tapauksessa naista. Todellisuus tosin on havaittavissa katukuvassa omin silmin, miksi kontiot eivät ole enää IN naisten pukeutumisessa, mutta tässä se on lyhyesti kerrottuna: Tämä näkyy myös katukuvassa, ei tarvitse mielipiteitä van uskalluksen nähdä todellisuus.

Parempi kun ei provosoidu toisten jäkätyksestä vaan nautiskelee siitä mistä itse pitää. Aina jokun pitää provosoitua vaikka pilkkuvirheestä tai sitten siitä että mainitsee vääränvärisen tai merkkisen saappaan kirjoituksessa, niin johan repeää.

Jos on silmät päässä, on helppo havaita todellisuus, Menee aika hyvin tämän kaavan mukaan: Yhdellä naisella jos on kontiot jalassaan kulkiessaan vastaasi, on taas seitsämällä taasen hait käytösään, loput 12 taas jakautuu muiden erinäisten kumpparien mukaan, ei enenkään tarvitsse repeillä kirjoituksissaan, vaikka Kontioleirissä se tuntuu olevan edelleen toisin, kontio friikit eivät kestä arvostelua omien kuvitelmiensa suhteen. Kontiot eivät ole enää naisten käyttämän se IN juttu, nyt kun varaa heillä valita tyylikkäistä kumppareista.

Sehän on aivan sama, mitä ronttosia naisilla on jalassa, jos vain tietyt saappaat herättävät huomion ja intohimon. Saapasfettari tuskin kiihottuisi esimerkiksi pyörän satulasta, vaikka asiaan vihkiytynyt kuinka neuvoisi.

Tai kuvittelee omiaan, ei elä todellisuudessa, ei halua nähdä todellisuutta, ei kestä nähdä todellisuutta. Nuo yllä kirjoitetut kohdat ovat kontiofriikkien elinehtoja kontioissaan.

Jokainen lukutaitoinen kyllä näkee edellä olevasta, kuka kuvittelee ja arvailee väärin ja kuka ei. Eiköhän se nyt ole jankkaamalla yrittää saada todellisuutta mieleisekseen aika epätoivoista, jotkut kuten edellä oleva katselee tekstistä kun ei uskalla todellisuudelle avata silmiään tekstin ulkopuolella.

Voihan tekstistä kuvitella mitä vain, mutta se todelisuus jonka voi nähdä omin silmin liikkuessaan tekstinäkymän ulkopuolella. Tuo on helppo itse kunkin havaita omin silmin, pitäessään vain niitä avoinna siellä missä ihmiset yleensä liikkuvatkin.

Sama surullisen hahmon ritari, joka jo vuosia karkottanut kaikki keskustelijat muualle. Luulee, että itsekseen poriseminen ja saman toisteleminen olisi muka keskustelua.

Tunnistaa siitä, että pelkää kontioita, eteenkin naisilla. Kovimpa tuntuu olevan "Kontioleirin" jutut kiinnostavia, Sisältökin muuttunut tuolla alempana enemmäkin naisten suosiossa olevaan kumpparimallin suuntaan verrattuna kontioihisi. Jokainen lukutaitoinen varmasti osaa tehdä asiasta omat päätelmänsä, mieti siitä arvailuistasi "arvailee väärin ja kuka ei. Jos naapurin emäntä tekisi pihallaan puutarhahommia hameessa ja kumppareissa ja kasteli kukat noin niin saisi naapurin isännnän paikalle alle aikayksikön.

Naiset voisivat olla hieman avarakatseisempia. Tuollainen lorottelu saa viisarin värähtämään ja minä ainakin tykkäisin katsella kun tyttöystävä suorittaisi tuollaisen toimenpiteen meidän pihalla.

Ainahan kunnon kultaisen suihkun näkeminen piristää varsinkin kun on nätti tyttö kyseessä. Tuon Saran kun kun ajattelee noissa bikineissään ja kumppareissaan tuon allaolevan tilalle.

Lauantaina voisi olla vaikka aikaa saapastella Tampereen suunnalla Nokian Suvirokat jalassa. Mallinimi on Evita, kuten tuossa alempana todetaankin.

Samalla lestillä on erikoistilauksena teetetty Lady-Evita, mutta hieman matalavartisempana ja ilman apilakuviota. Vakiotuotantoa edustava Lady on sitäkin matalampi suurinpiirteinen samanpituinen varsi kuin Cityssä , pohja näyttää samalta.

Lapsena jollain tädillä taisi olla tuollaiset. Nuo saappaat ovat nimeltään Evitat. Ompa tainnut saada nimensä Evita Peronin mukaan, joka muistini mukaan asui ja vaikutti Argentiinassa. Saappaita oli sinisen lisäksi ainakin musta ja valkoinen. Erikois tuntomerkki oli kolmilehti tunnus saappaan varressa, joka tuossa videossakin näkyy. Erittäin mukavat ja hyvälestiset saappaat, joissa on noin cm korko. Sopii hyvin myös korkokumisaappaista pitävän miehen jalkaan.

Naapurin nuori vaimo on pihallaan uusissa pitkävartissa punaisissa Hunter saapaissaan. Oma vaimo on poissa. Naapuri on seksikkään näköinen ja minulla on sälekaihtimet alhaalla, alan runkata ikkunan edessä ja katselen naapurin rouvan tiukkaa taka puolta ja punaisia kumisaappaita.

Rouva näyttää hyvin seksikkäältä ja olen jo melko kiihottunut, enkä huomaa kun joku tulee taakseni. Oma vaimoni tulee taakseni ja ottaa kullini käteensä ja jatkaa runkkausta. Taitaa naapuri kiihottaa, en pysty enään pidättelemään ja riuskautan kunnon kaaret sälekaihtimille. Saat kuvitella mitä haluat, mutta muista että minä olen ainoa jonka kanssa harrastat seksiä. Ei tämä taida ihan täydellisesti aiheeseen liittyä, mutta kontiokumisaappaisiin ,kuitenkin.

Olimme laittamassa syksyllä kesäpaikkaa talvikuntoon, kun vaimoni huomasi,etttä tonttimme kulmalla on hiiriä. Hän tappoi ne polkemalla punaisilla kontiosaappaillaan. Katsoin, kun hiiri tuli näkyviin, hän polkaisi ensin saappaan etu-osalla, ja sitten saappaan kannalla voimakas polkaisu. Kontiokumisaappaita voi käyttää näinkin. Joskus täällä oli nimimerkkii Intin saappaat ja nehän on kait juuri Kontiot. Porukalla oli aina kauhea kiire ilmoittaa Kontiot asiattomiksi.

Nyt melkein sadan vastauksen ketju. Ei intin saappaat ole Kontioita. Paljon samaa niissä kyllä on, mutta kuitenkin eri saappaat. Paloauton punaiset Hunterit on tosi ärtsyt ja niitä voisin jopa ajatella ostaa seuraavaksi. Mutta Hunterissa on vakiomallissa todella kapea pohjelesti. Hunterilla on leveäpohkeinen malli, mutta en ole nähnyt sitä luonnossa, miltä se näyttää. Tuo viininpunainen sopii hyvin trendikkääseen asuun miehelle. Täytyy kyllä sanoa, että on nuo viininpunaiset Hunterit mahdottoman upean näköiset.

Olis ne varmaan trendikkään näköiset miehenkin jaloissa. Tässä voit melkein tuntea kiiltävänpunaisten Huntereiden tuoksun: Kirjoita Googleen hakusanat hunter wellies tai esmes red hunter wellies ja hunter-maailma avautuu!

Joo nämä voisi olla ihanan pirteät syyskumpparit. Lisää upeita punaisia Huntereita kauniiden naisten jalassa: Sokerina pohjalla filmistä näkyy, että onhan noissa iaka leveä varrensuu, mutta liekö nilkka riitävän leveä.

Onkohan noita missäään oikeassa kaupassa, siis ei internet myymälässä.. Mies, joka tahtoo noi. Mahdollisesti Stockalla on, mutta ei välttämättä Original Gloss-mallia. Voi olla ettei Suomesta kiiltäviä Huntereita löydy, pitää tilata netistä esmes County Attire tai brittien eBay.

Ruotsalaisista kaupoista kiiltäviä Huntereita pitäisi löytyä, siis jos sattuu käymään vaikkapa Tukholmassa. Videon varrensuu näyttää leveältä, todellisuudessa varrensuut ovat Kontioihin verrattuna selvästi kapeammat. Nilkan kohta on onnettoman kapea.

Original Huntereista on tehty myös miesten malleja talven uutuus , mutta vain mattapintaisina. Niissä on tilavampi nilkan alue, varsi muutaman sentin lyhyempi ja varrensuu ilmeisesti myös hiukan väljempi. Meidänkin luokalla liki kaikki tytöt käyttivät kumppareita. Ex-vaimolle ostin valkoiset Kontiot, pienikokoiset nro 36, jotka olivat todella sievät. Valitettavasti hän ei tajunnut mitään saappaista, hänen siskonsa kylläkin sitäkin enemmän. Ne pienet kontiot olivatkin sitten enemmän hänen käytössään.

Ne kumpparit kastuivat sitten usein, "vahingossa". Hän piti saappaiden kastelusta, jopa siivotessakin hän laittoi joskus vettä saappaisiin ja kävellä hölskytteli sisällä ja pesutuvassa. Mikäs siinä, kaunis nainen valkoisissa turskahtelevissa kumppareissa oli aika eroottinen näky! Vaikka kontiot ovat sinulle kova juttu, on tämä aikuisten K kskustelupalsta seksiin liittyvissä asioissa, ei siis ole sopivaa ihannoida lapsien asusteiden käyttöä palstalla.

Häpeäisit ihannointiasi lapsia kohtaan!

: Kovaa panemista kumisaapas seksi

ILOTYTTÖ PALJASTAA KOTIVIDEO SEKSI Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Ei jaksa kukaan Porukalla oli aina kauhea kiire ilmoittaa Kontiot asiattomiksi. Jos ei halunnut sellaisille lähteä jäi kaiken ulkopuolelle. Yläasentoon käännetyistä on aina ensimmäinen ajatus, että hyvä kun on käännetyt, mutta olispa kunnolla eli vähintään puoliväliin tai mieluummin alas asti.
SUOMI PORNO TORRENT MASSAGE PORNO No kun vanhoja keskusteluja selaa niin näyttää olevan puolin ja toisin noita kuokkijoita. Kontiot eivät ole enää naisten käyttämän se IN juttu, nyt kun varaa heillä valita tyylikkäistä kumppareista. Nyt olen antanut osumia kasseille, varteen ja terskaan. Kontiosta tuli kiistaton kumisaappaiden kuningas, suomalaisen jalkinesuunnittelun taidonnäyte". Sanoin että se on makuasia. Onkohan noita missäään oikeassa kaupassa, siis ei internet myymälässä. Missä päin Suomea toivoisit seuraavan tapaamisen olevan?
Kovaa panemista kumisaapas seksi 657

Kovaa panemista kumisaapas seksi

Kevät tulee ja olis kiva lähtee tonne luonnonhelmaan käveleen. Kumisaappaat vaan jalkaan ;. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla.

Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Kumisaappaiden lisäksi myös Rukan keltainen sadeasu ja pinkit kurahanskat, niin vielä parempi.

Olen keltaisessa sadeasussa ja mustissa kumisaappaissa. Sitten voisin olla kurakäsineet kädessä. Olen hoikassa kunnossa ja asukin voisi olla tiukka tarvittaessa. Tätä hyvää juttua voisi jakaa ,jos siitä olisi iloa jollekin. Sadehousut ja ruokaleikit on jees xD. Sadehousut ja sitomisleikit on kivoja: Kävin tänään luontopolulla keltaisissa Rukan olkainsadehousuissa, keltaisessa Rukan sadetakissa, limenvärisissä Hai-saappaissa ja tummansinisissä kurahanskoissa.

Hypin ja istuin lätäköissä, kierin mudassa ja nautin sateesta. Mikään ei ole rentouttavampaa tai kiihottavampaa! Joskus olisi mukava saada kaveri hetero mukaan, mutta kyllä yksinkin on mukavaa! Ruuan päälle istuminen kurahousuissa on kans hauskaa, tulee kunnon sotkua!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Seuranhaku ei ole keskustelua Seuranhaulle on omakin osio olemassa Täällä siis keskustellaan, ei vongata seuraa epätoivoisimmatkin voivat käyttää deittailutapauksissa sille varattuja kanavia.

Seuraako etsit, ei täällä Täällä siis keskustellaan, ei vongata seuraa epätoivoisimmatkin voivat käyttää deittailutapauksissa sille varattuja kanavia.

Ihan kiva idea tuollainen kävelyretki. Saisi viehättävää juttuseuraa ja samalla voisi ihastella sexyjä kumppareita niissä viihtyvän naisen jaloissa. Toivottavasti joku nainen uskaltautuu ilmoittautumaan ja lähtemään kävelyretkelle kanssasi.

Toisaalta, kyllä sinne kävelylle voi mennä yksinkin, jos naisseuraa ei uskaltaudu mukaan. Tsemppiä ja sopivan kosteaa kevättä! No, oletkos käynyt muuten kävelemässä? Tuli käytyä kumpparikävelyllä ihan itsekseni. Kävelin parin kilometrin päässä olevaan suurehkoon kauppakeskukseen. Oli ihan hauska katsella ihmisten suhtautumista kuraisiin kumisaappaisiin eri myymälöiden marmorilattioilla, parketeilla ja kokolattiamatoilla.

Jotkut tuijottivat saappaitani kiinnostuneina, toiset eivät muka olleet huomaavinaankaan. Mutta hauska oli seurata erilaisia reaktioita. Se on sama ilmiö myös punaisten kumisaappaiden kanssa. Jotkut eivät huomio ollenkaan ja jotkut sen sijaan eivät saa silmiään irtiuudenkiiltävistä punaisista kumisaapaista.

Punaiset varmaan herättävät huomiota vielä enemmän, mutta kyllä mustiakin katsellaan uteliaasti. Varsinkin, jos olet vielä ns. Olisi hauska tietää, monellako saappaiden tuijottelijalla on ihan oikeasti fetissi, vai katselevatko vain nähdessään jotakin kivaa ja tavallisuudesta poikkeavaa. Missä kaikissa paikoissa Kontiotpunaisena- nimimerkki olet saappaitasi käyttänyt eli oletko pistäytynyt esimerkiksi hienossa kaupassa, ravintolassa tai muussa harvinaisessa saapastelupaikassa?

Terve, normaali kadun tallaaja on yhden psygologin mukaan sellainen, että kun hän saa näkökenttäänsä jotain hänen tuntemastaan maailmasta, esimerkiksi punaiset kumisaappaat. Niin silloin tällainen henkilö alkaa moittimaan tätä ja silloin voi kommentoida turvallisesti omasta asemastaan.

Koska tavallisen ihmisen ei tarvitse tässä tilanteessa ajatella saati muuttaa omaa piinnttynyttään ajatusmaailmaa, niin lopputuloksena ei suinkaan ole fetissi vaan oman kapean maailmankuvan ulkopuolella oleva ilmiö jota ei tarvitse hyväksyä omassa pikku päässään. Eli tarkoittiko se psykologi, että jokainen pitkään katsominen tarkoittaa, että ei hyväksy sitä, jota katsoo? Kumpparit jalassa olen lähinnä käynyt Siwassa, honkkarissa ja muissa vastaavissa kaupoissa.

Pitkävartisia kumppareita ei viitsi baariin laittaa, sen verran ne hiostavat. Viime kesänä paikallisessa baarissa ihan näpsäkkä noin vuotias naisasiakas tiukoissa sinisissä farkuissa ja punaisissa kontioissa, vaikkei edes satanut.

Ei ne siis kaikkia hiosta. Harmi, että jouduin lähtemään muun porukan mukana. Sitä näkyä olisi voinut ihailla pidempäänkin. Itsekin kävin kumpparikävelyllä eilen, Laitoin mustat kontiot käännetyillä varsilla koipiin ja eivät nuo kanssaihmiset mielestäni kummemmin reagoineet. Oletko mies vai nainen? Nainen saappaissa kerää aina enemmän katseita, kuin mies.

Riippuu paljon siitäkin, missä liikkuu. Keskikaupungilla ja kaupoissa tulee enemmän tuijotteluja, kuin vaikkapa rannan kävelyreiteiteillä. Itsekin toisinaan raflaan ja käännän saappaista varret, jolloin huomio kiinnittyy vielä enemmän saappaisiin.

Minua pitkät katseet eivät ainakaan häiritse. On vain kiva tuottaa asiasta kiinnostuneille iloa. Tuskin tänne naisväki pahemmin kirjoittelee Osalla tuo tuijottelu johtunee siitä kun muistavat että minullakinhan on ollut tuollaiset. Kyllä kääntövartiset aina herättää nostalgisia muistoja kouluajoilta. Siksi on itse saapasteltava kääntövarsikontioissa aina kun kelit sallivat, tiedä vaikka jotkut muutkin varret kääntäisivät kun näkevät.

Miten muuten te muut varren käääntäjät, miten käännätte? Itse olen sitä mieltä että varsi pitää kääntää niin alas asti kun se suosiolla kääntyy eli jos on kontio koko 41 niin kääntö on noin 15 cm , makuja lienee tietysti monia.

Kumppareissa on kolme tavallisimmin käytettyä kääntöasentoa. Yläasento on maastokelpoisin ja käännös suunnilleen yhtä suuri, kuin reunaresorin leveys. Keskiasennossa käännöksen alin osa on suunnilleen saappaan etureunan vahvikkeen yläosan kanssa samalla tasalla.

Ala- asennossa varsi käännetään niin alas, kuin se menee. Itse käytän enimmäkseen keskiasentoa, joskus harvemmin yläasentoa. Ihan alas asti käännetyt eivät mielestäni näytä hyvältä, mutta kuten sinäkin sanoit, makuja on monia. Ala- asentoon käännettyjä näkyy niitäkin, silloin kun näkyy. Kyllä se tuo varren ala-asento käännettynä vaan reteimmän näköinen on. Varsinkin jos kumppari on sitä vanhaa kunnollista kotimaista mallia valkealla puuvillavuorella. Ei uudempien saappaiden nokia- logoilla olevaa sisäkangasta viitsi nähdä käännettynä.

Tuo on kyllä harmi tuo kuvioitu kontion sisäkangas. Jos olisi vanhan mallinen vaalea niin eivät nuo nykyisetkään kontiot varret käännettyinä niin huonoilta näyttäisi.

Parempia aikoja vaan muistellen ja varret kontioista kääntäen. Kyllä niitä vielä tuurilla muillakin naisihmisilläkin näkee. Samaa mieltä, alimpaan asentoon käännettyinä parhaat.

Puoliväliin käännetytkin käy ja ovat kiihottavan näköiset. Yläasentoon käännetyistä on aina ensimmäinen ajatus, että hyvä kun on käännetyt, mutta olispa kunnolla eli vähintään puoliväliin tai mieluummin alas asti. Kuvioitu vuori on harmillinen. Se ei ole hyvän näköinen, eikä siihen tartu edes kunnolla käännettyinä käyttämisen jäljet eli likaantuminen. Minun mielestä kun kääntövartisten pitää olla käytetyn näköiset, niin että sen huomaa että niitä on pidetty jo pitemmän aikaa käännettyinä eikä vain vaikka lämpimän sään takia väliaikaisesti.

Kyllä silti kuviovuorisiakin olen pitänyt käännettyinä. Pitkästä aikaa kiitos sateisen päivän näkyi eilen vaaleavuoriset kääntövarsikontiot käännetty ala-asentoon noin viisikymppisellä blondilla ihan pääkaupunkiseudulla. Itse en niin saappaista välitä mutta mieheni iloksi laitan saappaat jalkaan, lähinnä mustia kontioita, nahkaisia ratsastussaappaita sekä joskus myös kumiteräsaappaat.

Kaikki hyvinkin kuluneina ja likaisina: Oletko koskaan kiihottanut miestäsi jalassa olevilla saappailla housujen läpi? Laitoin minäkin kumisaappaat jalkaan ja lähdin kävelylle. Yhdessä ojassa piti kokeilla varsien riittävyyttä ja hörppäsivät vähän vettä.

Sitten vain kiireesti kotiin lämpimään suihkuun. Minä taas laitan metsään punaiset kontiot sen takia, että niihin nimenomaan ei mene vettä. Kunnon miehet ja kelpo naiset ymmärtävät pitää niin sadesäällä kuin poudallakin kumisaappaita sisällä ja luonnollisesti makuuhuoneessa ynnä ylipäätään tositoimissa.

Meillä on erikseen monet parit siistejä kumisaappaita sisäkäyttöön "pyhitettyinä". Joo kunnon nainen tekee pihatöitä punaiset kontiot jaloissa ja ärsyttää miestä tahallaan eri tavoin. Menee sitten lämmitämään saunaa etukäteen ja palaa sitten pelkkä pyyhe ympärillään ja punaiset kontiot jaloissa.

Kun pääsemme terassille emännältä "putoaa" pyyhe pois. Loppu jää arvailujen varaan. Mustat kontiot varret käännettyinä niinkuin oli muinoin tapana varsinkin meillä teineillä luvulla.. Siis sellaiset valkealla sisävuorilla olevat kontiot joihin kirjoiltetiin siis sinne käännettyyn varteeen bändien ja kavereiden nimiä Silkkaa nostalgiaa, Varret tosiaan piti kääntää nilkkaan asti ja se oli niin hienoa Muistan kun olin ostanut ensimmäiset punaiset uudet Claasic mallin kontiot.

Kävin vesisateella kaupassa ne jalassa. Kun lädin kaupasta kävelin parin tytön ohi joilla oli kenkkarit. Toinen sanoi että pitäisi olla kumpparit. Silloin menin heidän ohitseen, jolloin toinen sanoi tolla miehellä on uudet ja ne on punaiset. Kyllä punaiset kumpparit huomataan. Äh, siis lenkkarit eiku penkkarit, no antaa olla. Tässä asiaa miksi kontio ei ole enää in, http: Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Noista erilaisista blogeista voi löytää yhtä monta mieltä, kuin miestä, tai siis tässä tapauksessa naista. Todellisuus tosin on havaittavissa katukuvassa omin silmin, miksi kontiot eivät ole enää IN naisten pukeutumisessa, mutta tässä se on lyhyesti kerrottuna: Tämä näkyy myös katukuvassa, ei tarvitse mielipiteitä van uskalluksen nähdä todellisuus. Parempi kun ei provosoidu toisten jäkätyksestä vaan nautiskelee siitä mistä itse pitää. Aina jokun pitää provosoitua vaikka pilkkuvirheestä tai sitten siitä että mainitsee vääränvärisen tai merkkisen saappaan kirjoituksessa, niin johan repeää.

Jos on silmät päässä, on helppo havaita todellisuus, Menee aika hyvin tämän kaavan mukaan: Yhdellä naisella jos on kontiot jalassaan kulkiessaan vastaasi, on taas seitsämällä taasen hait käytösään, loput 12 taas jakautuu muiden erinäisten kumpparien mukaan, ei enenkään tarvitsse repeillä kirjoituksissaan, vaikka Kontioleirissä se tuntuu olevan edelleen toisin, kontio friikit eivät kestä arvostelua omien kuvitelmiensa suhteen.

Kontiot eivät ole enää naisten käyttämän se IN juttu, nyt kun varaa heillä valita tyylikkäistä kumppareista. Sehän on aivan sama, mitä ronttosia naisilla on jalassa, jos vain tietyt saappaat herättävät huomion ja intohimon. Saapasfettari tuskin kiihottuisi esimerkiksi pyörän satulasta, vaikka asiaan vihkiytynyt kuinka neuvoisi. Tai kuvittelee omiaan, ei elä todellisuudessa, ei halua nähdä todellisuutta, ei kestä nähdä todellisuutta.

Nuo yllä kirjoitetut kohdat ovat kontiofriikkien elinehtoja kontioissaan. Jokainen lukutaitoinen kyllä näkee edellä olevasta, kuka kuvittelee ja arvailee väärin ja kuka ei. Eiköhän se nyt ole jankkaamalla yrittää saada todellisuutta mieleisekseen aika epätoivoista, jotkut kuten edellä oleva katselee tekstistä kun ei uskalla todellisuudelle avata silmiään tekstin ulkopuolella.

Voihan tekstistä kuvitella mitä vain, mutta se todelisuus jonka voi nähdä omin silmin liikkuessaan tekstinäkymän ulkopuolella. Tuo on helppo itse kunkin havaita omin silmin, pitäessään vain niitä avoinna siellä missä ihmiset yleensä liikkuvatkin. Sama surullisen hahmon ritari, joka jo vuosia karkottanut kaikki keskustelijat muualle.

Luulee, että itsekseen poriseminen ja saman toisteleminen olisi muka keskustelua. Tunnistaa siitä, että pelkää kontioita, eteenkin naisilla. Kovimpa tuntuu olevan "Kontioleirin" jutut kiinnostavia, Sisältökin muuttunut tuolla alempana enemmäkin naisten suosiossa olevaan kumpparimallin suuntaan verrattuna kontioihisi. Jokainen lukutaitoinen varmasti osaa tehdä asiasta omat päätelmänsä, mieti siitä arvailuistasi "arvailee väärin ja kuka ei.

Jos naapurin emäntä tekisi pihallaan puutarhahommia hameessa ja kumppareissa ja kasteli kukat noin niin saisi naapurin isännnän paikalle alle aikayksikön.

Naiset voisivat olla hieman avarakatseisempia. Tuollainen lorottelu saa viisarin värähtämään ja minä ainakin tykkäisin katsella kun tyttöystävä suorittaisi tuollaisen toimenpiteen meidän pihalla.

Ainahan kunnon kultaisen suihkun näkeminen piristää varsinkin kun on nätti tyttö kyseessä. Tuon Saran kun kun ajattelee noissa bikineissään ja kumppareissaan tuon allaolevan tilalle. Lauantaina voisi olla vaikka aikaa saapastella Tampereen suunnalla Nokian Suvirokat jalassa.

Mallinimi on Evita, kuten tuossa alempana todetaankin. Samalla lestillä on erikoistilauksena teetetty Lady-Evita, mutta hieman matalavartisempana ja ilman apilakuviota. Vakiotuotantoa edustava Lady on sitäkin matalampi suurinpiirteinen samanpituinen varsi kuin Cityssä , pohja näyttää samalta. Lapsena jollain tädillä taisi olla tuollaiset. Nuo saappaat ovat nimeltään Evitat. Ompa tainnut saada nimensä Evita Peronin mukaan, joka muistini mukaan asui ja vaikutti Argentiinassa.

Saappaita oli sinisen lisäksi ainakin musta ja valkoinen. Erikois tuntomerkki oli kolmilehti tunnus saappaan varressa, joka tuossa videossakin näkyy. Erittäin mukavat ja hyvälestiset saappaat, joissa on noin cm korko. Sopii hyvin myös korkokumisaappaista pitävän miehen jalkaan.

Naapurin nuori vaimo on pihallaan uusissa pitkävartissa punaisissa Hunter saapaissaan. Oma vaimo on poissa. Naapuri on seksikkään näköinen ja minulla on sälekaihtimet alhaalla, alan runkata ikkunan edessä ja katselen naapurin rouvan tiukkaa taka puolta ja punaisia kumisaappaita.

Rouva näyttää hyvin seksikkäältä ja olen jo melko kiihottunut, enkä huomaa kun joku tulee taakseni. Oma vaimoni tulee taakseni ja ottaa kullini käteensä ja jatkaa runkkausta. Taitaa naapuri kiihottaa, en pysty enään pidättelemään ja riuskautan kunnon kaaret sälekaihtimille. Saat kuvitella mitä haluat, mutta muista että minä olen ainoa jonka kanssa harrastat seksiä. Ei tämä taida ihan täydellisesti aiheeseen liittyä, mutta kontiokumisaappaisiin ,kuitenkin.

Olimme laittamassa syksyllä kesäpaikkaa talvikuntoon, kun vaimoni huomasi,etttä tonttimme kulmalla on hiiriä. Hän tappoi ne polkemalla punaisilla kontiosaappaillaan. Katsoin, kun hiiri tuli näkyviin, hän polkaisi ensin saappaan etu-osalla, ja sitten saappaan kannalla voimakas polkaisu. Kontiokumisaappaita voi käyttää näinkin.

Joskus täällä oli nimimerkkii Intin saappaat ja nehän on kait juuri Kontiot. Porukalla oli aina kauhea kiire ilmoittaa Kontiot asiattomiksi.

Nyt melkein sadan vastauksen ketju. Ei intin saappaat ole Kontioita. Paljon samaa niissä kyllä on, mutta kuitenkin eri saappaat. Paloauton punaiset Hunterit on tosi ärtsyt ja niitä voisin jopa ajatella ostaa seuraavaksi. Mutta Hunterissa on vakiomallissa todella kapea pohjelesti. Hunterilla on leveäpohkeinen malli, mutta en ole nähnyt sitä luonnossa, miltä se näyttää. Tuo viininpunainen sopii hyvin trendikkääseen asuun miehelle. Täytyy kyllä sanoa, että on nuo viininpunaiset Hunterit mahdottoman upean näköiset.

Olis ne varmaan trendikkään näköiset miehenkin jaloissa. Tässä voit melkein tuntea kiiltävänpunaisten Huntereiden tuoksun: Kirjoita Googleen hakusanat hunter wellies tai esmes red hunter wellies ja hunter-maailma avautuu! Joo nämä voisi olla ihanan pirteät syyskumpparit. Lisää upeita punaisia Huntereita kauniiden naisten jalassa: Sokerina pohjalla filmistä näkyy, että onhan noissa iaka leveä varrensuu, mutta liekö nilkka riitävän leveä. Onkohan noita missäään oikeassa kaupassa, siis ei internet myymälässä..

Mies, joka tahtoo noi. Mahdollisesti Stockalla on, mutta ei välttämättä Original Gloss-mallia. Voi olla ettei Suomesta kiiltäviä Huntereita löydy, pitää tilata netistä esmes County Attire tai brittien eBay.

Ruotsalaisista kaupoista kiiltäviä Huntereita pitäisi löytyä, siis jos sattuu käymään vaikkapa Tukholmassa. Videon varrensuu näyttää leveältä, todellisuudessa varrensuut ovat Kontioihin verrattuna selvästi kapeammat. Nilkan kohta on onnettoman kapea. Original Huntereista on tehty myös miesten malleja talven uutuus , mutta vain mattapintaisina.

Niissä on tilavampi nilkan alue, varsi muutaman sentin lyhyempi ja varrensuu ilmeisesti myös hiukan väljempi. Meidänkin luokalla liki kaikki tytöt käyttivät kumppareita. Ex-vaimolle ostin valkoiset Kontiot, pienikokoiset nro 36, jotka olivat todella sievät.

Valitettavasti hän ei tajunnut mitään saappaista, hänen siskonsa kylläkin sitäkin enemmän. Ne pienet kontiot olivatkin sitten enemmän hänen käytössään. Ne kumpparit kastuivat sitten usein, "vahingossa". Hän piti saappaiden kastelusta, jopa siivotessakin hän laittoi joskus vettä saappaisiin ja kävellä hölskytteli sisällä ja pesutuvassa. Mikäs siinä, kaunis nainen valkoisissa turskahtelevissa kumppareissa oli aika eroottinen näky! Vaikka kontiot ovat sinulle kova juttu, on tämä aikuisten K kskustelupalsta seksiin liittyvissä asioissa, ei siis ole sopivaa ihannoida lapsien asusteiden käyttöä palstalla.

Häpeäisit ihannointiasi lapsia kohtaan! Aika kaukaa haettua Kyse oli siis hänen ex vaimostaan. En ymmärrä, miten asia liittyy mitenkään lapsiin? Kuitenkin Lapsuusajan puketumisen unelmointia, nuorten ja lapsen ihannointia. Ei siis mitekään kaukaa haettuna, vain kirjoittajan unelmointia aikuisenna seksuaalisista kiinnostuksistalasten pukeutumieen.

Et ehkä ymmärrä koska et osaa tai et halua ajatella asiaa sen paremmin. Huomaa tämä-nimimerkki on hiukan vajakki, ei siitä kannata välittää xDD.

Osui vissiin kommenttini aika lailla kohdilleen. No jätän tuollaisen lapsellisuuden oman arvonsa varaan. Toivottavasti sait edes hyvänolon tunteen tuosta nimittelystä itsellesi. Kato, retardi on vielä hereillä Toimittajalla on siistit punaiset kontiot. Tulisipa jo kevät, niin saisi laittaa omat punaiset kumpparit jalkaan. Ei talvi estä kumppareiden käyttöä. Lumityöt teen useimmiten valkoiset siis tuohenvalkoiset, tarkennus pilkunviilareiden varalta jalassa. Poliisit- sarjassakin näkyi nuorella naisella uudehkot punaiset kontiot jalassa, vaikka ei näyttänyt edes satavan ja oli yöaika, ravintoloista poistumisrysis.

Aikojen alussahan tuo kontio kumisaapas oli miehinen malli miesten käytössä, sitten "rohkeimmat" nuoret naispuoliset ihmiset myös omaksuivat ne ilmeisesti ns. Kuitenkin huomatessaan saappaan ruman muodon he alkoivat kääntää saappaan varret nurinpäin piilottaakseen tuon ruman varren, varsinkin kun eivät saaneet heti uusia vaatia. Ilmeisesti tuosta lähti aikoinaan saappaan varren kääntötrendi. Eikä tuo kontiosaapas mallina koskaan lyönyt läpi itseeään naispuolisten käyttäjien suosiossa, ei edes kääntöversioina.

Käyttihän Nokia aikanaan tuota trendiä kumpparien varren käännön suhteen eräässä mallissaan jossa sisäosa oli muistaakseni samettifarkkukangas tyyppinen, eipä tosin tuostakaan mitään hittiä tullut. Onko nyt täysikuu, kontiovihaaja heräsi. Eikö kontioista saisi kertoa omaa näkemystä olematta niitä vihaava, Eiiväthän naisetkaan kontioita vihaa tai kovin yleisesti käytä jalkineinaan.

Taidat olla sinä joka vihaa kun kontiopelotteesi "ole kontio tai ole hiljaa" ei enää toimi, mielestäsi täällä ei saisi kirjoittaa mitään sellaista kontioistasi mitä sinä et voi hyväksyä. Et vain halua katsoa todelisuutta silmiin, pysyt mieluummin omissa kuvitelmissasi kontioistasi ja jos joku uskaltaa kirjoittaa sinun näkemyksesi vastaisesti ovat nämä kirjoittajat "kontiovihaajia" Nyt vain sekoitit tuon "kontiovihasi" satuolentoihin mielikuvitus maailmassasi.

Voihan tuolle kontiovouhotuksellesi paremmin hymyillä kuin vihata niitä, varsinkin jos katsoo todellisuutta silmiin. En näe mitään syytä vihata kontioita, lähinnä hymyllä kontiovouhotuksellesi.

Kirjoitetaanko asiat jatkossa oikeilla nimityksillä, ei marttyyriys oikein pue sun kirjoituksiasi. Varren kiäntäjä on siinä mielessä väärässä, että kontioiden varsia kääntelivät enimmäkseen pojat. Syynä oli, että ne sai helpommin jalkaan. Tarvitsi vain astua saappaisiin. Olihan ne tietenkin päheemmän näköisetkin eli ulkonäköseikatkin vaikutti. Lisäksi varren kankaaseen sai kätevästi tussilla kirjoitettua sen hetkisten kovimpien bändien nimiä.

Kolmas syy kääntelyyn oli varmaankin se, että se oli kiellettyä. Vanhemmat eivät tykänneet, kun saappaat meni varren taitekohdista nopeasti rikki. Siksi kääntövarsisaappaat olivatkin pääasiassa kovien jätkien ja gimmojen juttu. Meidän oppilaan koulussa muistan tasan kahdella mopotytöllä olleen kääntövarsisaappaat.

Suoravartisia muistan tytöillä olleen kymmenittäin. Jaa, minusta se taas oli tuo sukupuolijakauma ihan toisinpäin.

Muisteleppa mopopoikia kontioissaan varret käännettynä,. Joakinenhan muistaa, mitä haluaa muistaa. Voi tietysti olla noinkin. Ei vaan kiinnostaneet eikä kiinnosta edelleenkään mopot eikä pojat eikä sen puoleen mopopojatkaan. Kyllähän tuo muoti siis käännetyt kumpparin varret ainakin itäisemmässä Suomessa oli lähinnä naispuolisten suosiossa. Ihmettelen kanssa nykyään sitä nurkkakuntaisuutta, ettei mies saisi laittaa jalkaansa valkoisia tai punaisia kontioita, koska ne ovat alkujaan miestensaappaita.

No kukas sen estää häh..? Kapeakatseisia ovat naiset joilla on huno itsetunto. Laitetaan punaiset kontiot jalkaan ja sitten kun vastakkainen sukupuoli tulee vastaan, niin mennään epämukavuusalueelle ja sen jälkeen on neä pystyssä. Nää on aika makeet Ei näytä kyllä Kontioilta ja otsikko oli kuitenkin Kontioleiri. Eiköhän se kerro sitten lähinnä siitä etteivät kontioleirin epätoivvoisuudet kiinosta kuin "hernettä nenään" vetävää kontio-friikkiä Eivät kontiot miehisinä jalkineina ole oikein iskussa enää, eivät tosin koskaan olleetkaan ainakaan seksuaalisessa merkityksessä.

Lähinnä "keskustelusi" Huntersseista ja muista "naisellisista" kumisaappaista on ollut surullista yksinpuhelua. Olisi ihan kiva saada tänne ihan oikeaakin keskustelua. No ei sille sitten voi mitään, noi Hunters jutut ovat jonkun muun kirjoittamia, Itse olen kijoitellut lähinnä HAI-saappaisin sekä naisten kumisaapasmalleihin liittyvää. Tuo "yksinpuhelu" on vain toiveunta kuvitelmassasi, mutta ei todellisuus.

Saat toki pitää todellisuutta "surullisena yksinpuheluna jos se oloasi helpottaa. Kuvittelet kontioitasi hieman liikoja, edelleen, kannattaisiko palata siis jalat tiukasti maanpinnalle sieltä kuvitelmistasi. Juuri noiden kuvitelmiesi jankkaamisen takia täällä vallitsee lähes täydellinen hiljaisuus. Joskus olisi kiva saada tännekin toistakymmentä vuotta sitten rönsyillyttä vuolasta ja rikasta kumisaapaskeskustelua.

Tuolloin kukaan ei yrittänyt tuputtaa omia mielipiteitään ainoina oikeina. Kukaan ei sanonut, mistä täällä saa puhua ja mistä ei. Se vapaus vielä jonain päivänä tulee. Mutta nyt tilanne on vielä mikä on. Maailma ei ole aivan noin mustavalkoinen kuin annat itsesi kuvitella. Jos täällä on yrittänyt avata keskustelua selvästi kertoen etteivät kontiosi liity sen sisältöön Eiköhän itselläsi ole myös oma osasi aiassa. Mutta kylmä todellisuus on: Uhoamaan olet kova kommenttisi lopussa, mutta kontiopelotteesi "ole kontiot tai ole hiljaa" ei ei enää toimi, se on historiaa se, mikä näkyy myös tämän kontioleiri-keskustelun sisällössä.

Eiiköhän joku yritä tuputtaa Kontioita, Ei ole mielipide etteivät kontiot ole naisten kumisaappaat, se on todellisuus Tietääkseni kuaan ei ole kieltänyt kirjoittamasta omia näkökulmaa, jotkut vain eivät ole halunneet katsoa todellisuutta silmiin ja esittä nyt "kaltoin kohdeltuna" marttyyria täällä.

Tosin kontioleiri on yrittänyt pitää itsensä näkyvillä myös keskusteluissa joihin heitä ei ole kutsuttu, sitten vain esitetään marttyyriä kuten tämän keskustelun avauksesta voi hyvin todeta.

Tänään kaupassa käytynä pari noin 70 leidiä oli pukeutunut hehkästi punaiseen, punaista oli takki, punaista oli housut, punaiset olivat kontiot, olivat löytäneet arvoisensa käyttäjäkunnan, kumpparifanin silmin nähtynä irvokas oli tuo näky, Kontiofriikit varmasti kuolanneet olisivat ikäleidien perään kuolanneet, olihan heillä kontiot, muullahan ei heille ole merkitystä. Jos joku kirjoittaa täällä punaisista kontioista, heti aletaan kysellä onko pohjat punaiset, eiköhän se kerro kontiofriikkien maailmasta sen verran että nuo punaiset pohjat punaisissa kontioissa on jotain suurempaa kontioden joukossa. Mutta miestenhän ne kontiot ovat, kuten valmistajan sivuilla kerrotaan valmistajan toimesta! Kyse oli siis hänen ex vaimostaan. Talvella pitää vesi keksiä sitten jostain muualta Saat kuvitella mitä haluat, mutta muista että minä olen ainoa jonka kanssa harrastat seksiä. LOVENSE TYRMÄYSTIPAT VAIKUTUS

SUIHINOTTOA MASSAGE GIRL SEX

Prostituuttien Puhelinnumero © 2018