Nainen panee tarinat eroottiset

nainen panee tarinat eroottiset

Aivan käyttämättömän, jonka olin varannut kainaloiden ja säärikarvojen ajeluun. Varovasti aloin trimmaamaan karvoitukseni laitoja. Pillussa tuntui mukava, ikään kuin pirinä, joka kutkutti myös nivusia. Karvoituksen kolmio pieneni koko ajan. Häpykukkula tuli alastomammaksi mitä ikinä aikuisiällä oli ollut. Oli ihana tunne sivellä kädellä sileätä ihoa. Levitin sormin vielä häpyhuulia ja pyyhkäisi ne muutamat kiharat jotka niiden päällä olivat pois.

Koko toimitus oli niin kiihottava, ettei ollut kovinkaan kaukana se, etten olisi lauennut. Vain muutaman hyväilevän sormen lipaisu klitoriksella, niin olisin tullut. Menin peilin eteen tarkistamaan tulosta ja ihailin sitä. En olisi uskonutkaan miten pieni erikoisuus voi niin radikaalisti vaikuttaa pienen alueen ulkonäköön. Koko vartalo kihelmöi kuumotuksesta, ja halusin tunteen pysyvän kauan.

Se oli niin ihana. Valikoin hajuvesistäni seksikkäimmän tuoksun, sellaisen raskaan, kuin leijuvan pilven. Meikkasin itseni huolella sopivan kutsuvaksi. Pitkät, vaaleanruskeat hiukseni sitaisin huolettomalle, mutta siistille mykerölle niskaan. Hyvämuotoiset jalat korostuivat erinomaisesti tummissa, lähes nivusiin ylettyvissä stay-up sukissa. Kengät olivat korkkarit, mutta eivät mitkään huikeat, vaan käytännölliset senttiset. Jätin rohkeasti rintaliivit pois, vaikka ehkä tämänikäisen olisi hyvä niitä käyttää.

Mutta rinnat nyt sattuu olemaan aika ryhdikkäät. Lopuksi pujottauduin punaiseen, lyhyehköön mekkoon. Alaston vartaloni sen alla tunsi ohuen ja sileän kankaan ihanan hivelyn.

Hieraisin sormella nännejä jotka heti kovenivat ja pullottivat ohuen kankaan alla. Helman alla tuntui ihana veto pyyhkivän sylini yli. Aamupäivällä minulla oli asiakaskäynti ja tapaaminen erään verstaan naispuolisen sisäänostajan kanssa.

Tunsin itseni melkein alastomaksi kun kuljimme tuotantosalin läpi ja ajattelin, että jokainen miespuolinen työntekijä voisi nähdä pilluni. Keskittymiseni myyntityöhön ei ollut sillä hetkellä sitä terävintä, vaan se suuntautui lähes kokonaan himoni ja kiihkoni nauttimiseen.

Sylini eritti kiimanestettä ja huusi kosketusta. Anita, joka oli hyvän näköinen, noin vuotias kaunokainen, loi minuun joitain mystisen salaperäisiä katseita, ehkä flirttailevia, ainakin minusta niin tuntui. Istuimme hänen toimistossaan vastakkain suuren kirjoituspöydän ääressä. Minulla oli pakottava halu pistää käteni, Anitan sitä huomaamatta, reisieni väliin. Vedin hieman mekon helmaa ylemmäksi ja tunnustelin ja hivelin kosteita sisäreisiä.

Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun. Se, että tulisin yllätetyksi teossani, pillun hyväilyssä, lisäsi vaan kiihkoani. Ajatella, jos Anitalla olisi ollut aavistus siitä, mitä hänen edessään tein. Olisin voinut vaikeuksitta hyväillä itselleni orgasmin pöydän suojassa, mutta olisi ollut todella vaikeata kestää se tulemisen myrsky niin, ettei Anita olisi siihen kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt.

Tuli lounasaika ja vein asiakkaani erääseen kaupungin ravintolaan, jossa meitä sitten palveli herkullisen näköinen makupala. Pidin pientä piiloflirttiä hänen kanssaan hänen tarjoillessa lämpimän ruuan. Hän hymyili hieman epävarmasti ja oli jännittyneen oloinen. Kun hän tuli takaisin korjatakseen astioita, niin helmani oli luisunut ylös reisille ja kuumana kun olin, niin avasin reisiäni ja annoin näkymän joka häkellytti nuoren tarjoilijan. Mies punastui ja vapisten hän kokosi lautasia nippuun.

Kahvin kaataminen vapisevin käsin oli oikea koettelemus nuorelle makupalalle. Jos totuudessa pysyn, niin oli tämä ravintolaepisodikin itselleni myös aika vapisuttava.

Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani.

Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä.

Nyt oli aika siis rauhoittua. Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin. Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta.

Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon. Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan.

Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni. Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa.

Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani.

Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan. Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet. Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani. Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin. Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini.

Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen. Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi. Lasse ohjasi minut erään koneen luo. Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen.

Katseemme kohtasivat ja hiljenimme. Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle. Salkku suojasi kyllä näkymää muualle, mutta ei Lassen katseelta. Hänen hengityksensä oli hieman hengästynyttä ja housuissa pullotti paisunut kulli.

Sormeni hiveli kiiltäviä häpyhuuliani ja pikaisesti yksi sormi livahti syvyyteen ja pikaisesti myös pois sieltä. Hitaasti vein tahmaisen sormeni huulilleni ja imaisen sen koko pituudelta suuhun. Uusin äskeisen menettelyn ja menin Lassen luo ja annoin hänen maistaa sormeani. Hän ähkäisi kiimassaan ja vei minut nopeasti takaisin toimiston puolelle. Menimme Lassen huoneeseen ja hän lukitsi oven.

Toisillemme sanaakaan sanomatta tiesimme mitä tulisi tapahtumaan. Lasse riisui mekkoni ja nosti minut selälleni pyöreälle neuvottelupöydälle. Hänen suunsa painautui heti vasten pilluani.

Huudahdin himosta kun kieli porautui vakooni. Hän nuoli jumalaisesti, suu söi syliäni, hän nuoli pyllyvakoani ja porautui kielensä kanssa myös pakaroiden kätkemään aukkoon. Hän painoi kaksi sormeaan pilluun ja löysi G-pisteen. Samanaikaisesti hän piiskasi kielellään klitoristani ja koin uskomattoman orgasmin.

Viimeinen mitä muistin oli se huuto joka minusta lähti. Kun olin taas jotenkuten tolkuissani ja havahduin, niin Lasse seisoi jalkani olkapäillään ja pani minua mahtavalla kullillaan. En ollut aiemmin edes nähnyt niin voimakkaan näköistä elintä, enkä oikein ymmärtänyt, miten niin ihana kulli juuri pani minua. Pillu tuntui olevan täynnä ja se loiski. Kun mieheni saapui yövalon valaisemaan makuuhuoneeseemme, arvelin, että hänen täytyi olla vähän huppelissa, koska hänen riisumisensa tapahtui hitaasti ja vieläpä pienoisen ähinän säestyksellä.

Miksu käveli sänkymme viereen ja pujahti lopuksi paripeitteemme alle. Olimme jonkin aikaa hiljaa, kunnes mieheni kääntyi puoleeni ja laittoi kätensä vatsalleni ja alkoi hyväillä sitä hellästi. Keskeytin lopulta hiljaisuuden ja kysyin kuiskaten: Mietin hetken ja lopulta tartuin mieheni käteen ja vein sen pikkareideni alle, jolloin hän totesi huokaisten: Mieheni jatkoi tuota yhä nautinnollisemmaksi muuttuvaa hyväilyään, kunnes lopulta huokaisin: Nostin tuon jälkeen peppuni välittömästi ylös ja sanoin vaativasti: Miksu vetäisi välittömästi pikkarit yltäni ja kierähti jalkojeni väliin.

Tunsin, miten hänen kalunsa upposi litimärkään pimppaani. Painoin terävät kynteni mieheni selkään ja anelin häneltä: Tuo tilanne kiihotti minua tavattomasti, koska tiesin, että öinen vieraamme ei voinut olla kuulematta kiimaista ääntelyäni ja sänkymme yhä kiihtyvää natinaa. Puraisin miestäni korvasta ja sanoin huokaisten: Äännähdin nautinnosta ja kuiskasin vuorostani: Juuri kun minusta alkoi tuntua hyvältä, Miksun ilme muuttui tuskaiseksi.

Tiesin kokemuksesta, että hän olisi pian lauennut, ellei hän olisi kierähtänyt päältäni. Miksu asetti sormensa jälleen lemmenvaolleni ja alkoi hieroa sitä kiusoittelevan rauhallisesti. Tiesin, että hän halusi viedä kiimani äärimmilleen niin, että juuri kun vapauttava supistelu oli alkamassa, mieheni hellitti hieman sormensa liikettä. Huokaisin ja totesin miehelleni, että hän on ihana sadisti. Miksu ei sanonut sanaakaan, vaan jatkoi tuota kiusaamistani.

Lopulta kun olin aivan hulluuden partaalla nousin hänen päälleen hajareisin, työnsin kieleni hänen korvaansa ja kuiskasin hiljaa: Nostin peppuani tuon toteamukseni jälkeen, tartuin kädelläni mieheni kalusta kiinni ja ohjasin sen pimppani aukolle.

Laitoin silmäni kiinni ja huokaisin nautinnosta, kun painoin lantiollani Miksun rakkauden seipään liukkaaseen vakooni ja aloin jälleen haaveilla Kaikki alkoi pari kuukautta aikaisemmin, kun mieheni kertoi ohimennen, että hän on tutustunut yliopistolla mukavaan ulkomaalaiseen opiskelijaan. Kohtasimme Johnin eräänä päivänä kadulla, jolloin mieheni esitteli meidät. Tuo mies oli varsinainen komistus ja juuri sellainen iso, määrätietoinen ja huumorintajuinen alfauros, jollaisesta jokainen nainen haaveilee märissä päiväunissaan.

Johnin miehekäs olemus ja valloittava hymy alkoivat tulla yhä useammin ajatuksiini, vaikka kuinka yritin hänet mielestäni karkottaa. Voi kuinka ihanan syntisen kiihottavaksi oloni muuttui, kun aloin lopulta haaveilla yhä useammin seksistä tuon yönmustan uroksen kanssa. Olemme aina höpöttäneet mieheni kanssa sängyssä kaikenlaista pikkutuhmaa, joten rohkaisin lopulta mieleni ja kerroin hänelle fantasiastani.

Miksu ei pahastunut, sillä mitä pidemmälle menin noissa puheissani, sitä kuumemmaksi seksimme muuttui. Mieheni kysyi yllättäen eräänä iltana rakastelumme aikana, että entäpä jos hän kutsuisi Johnin luoksemme. Olin hieman hämmästynyt tuosta ehdotuksesta, ottaen huomioon nuo kertomani kuumat seksifantasiat. Luulin kuitenkin tuota esitystä tuolloin vain sänkyhöpinäksi, joten jatkoin hänelle, että jos hän on tuollaista suunnitellut, alan heti katselemaan jotain naisellista päällepantavaa ja laittaudun muutenkin vierastamme varten viimeisen päälle.

Totesin vielä miehelleni lopuksi, että jos noin menettelen, viettelen hänet ja teen hänen kanssaan tietysti kaiken, mistä olen höpöttänyt. Tuon jälkeen Miksu tarttui minua päättäväisesti kädestä ja sanoi, että nyt mennään.

Mieheni avasi keittiön oven ja minä astuin jännittyneenä hänen edellään huoneeseen. John odotti meitä pöydän ääressä. Hänen kasvoilleen levisi tuo valloittava hymy, johon olin ihastunut heti ensinäkemällä.

Hän nousi seisomaan ja katsoi minua samettisilla, yönmustilla silmillään. Tunsin, miten polviani heikotti, kun tuo älyttömän komea ja voimakasraaminen mies puristi tiukasti kättäni tervehdyksen aikana.

Johnin katse viipyi hetken aikaa säärilläni, ennen kuin hän ojensi kohteliaasti tuolin minulle. Saumasukilla on ihmeellinen vaikutus miehiin, ajattelin kun istuuduin häntä vastapäätä.

Mieheni laittoi kahvin tulemaan ja istui lopulta vierelleni. John vilkaisi miestäni ja siirsi sitten katseensa minuun ja sanoi: Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Molemmat miehet yhtyivät nauruuni. John katsoi Miksua päätä puistellen ja sanoi, että vaimosi taitaa olla melkoinen pakkaus.

Nousin pöydästä ja avasin pakastimen, josta otin pussillisen korvapuusteja. Huomasin, miten John katsoi jälleen peppuani ja sääriäni, kun laitoin pullat sulamaan mikroon. Yht'äkkiä tunsin, miten mieheni loppu spermat valahtivat sisältäni, joten suuntasin askeleeni kiireesti kylpyhuoneeseen. Pujotin stringit yltäni ja vaihdoin puhtaat tilalle. Kohentaessani meikkiäni mietin kuumeisesti, kuinka pitkälle Miksu on valmis leikissämme menemään.

.

Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat ' , aloittaja KatiB , Janoinen nainen Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat ' , aloittaja KatiB , Heräsin siihen, kun kotimme ulko-ovi aukesi. Mieheni Mikael palasi illanvietosta, hän ei tullut kuitenkaan yksin. Mieheni veti varovasti makuuhuoneemme oven kiinni ja sytytti eteiseen valon, joka alkoi loistaa oven raoista. Kuuntelin tarkkaavaisesti kun mieheni ja tuo salaperäinen seuralainen siirtyivät lopuksi keittiöön, josta alkoi kuulua hiljainen englanninkielinen puheensorina.

Huokaisin hiljaa ja tunsin suloisen tunteen vatsanpohjassani, kun vihdoin ymmärsin, kuka vieraamme oli. Kun mieheni saapui yövalon valaisemaan makuuhuoneeseemme, arvelin, että hänen täytyi olla vähän huppelissa, koska hänen riisumisensa tapahtui hitaasti ja vieläpä pienoisen ähinän säestyksellä.

Miksu käveli sänkymme viereen ja pujahti lopuksi paripeitteemme alle. Olimme jonkin aikaa hiljaa, kunnes mieheni kääntyi puoleeni ja laittoi kätensä vatsalleni ja alkoi hyväillä sitä hellästi.

Keskeytin lopulta hiljaisuuden ja kysyin kuiskaten: Mietin hetken ja lopulta tartuin mieheni käteen ja vein sen pikkareideni alle, jolloin hän totesi huokaisten: Mieheni jatkoi tuota yhä nautinnollisemmaksi muuttuvaa hyväilyään, kunnes lopulta huokaisin: Nostin tuon jälkeen peppuni välittömästi ylös ja sanoin vaativasti: Miksu vetäisi välittömästi pikkarit yltäni ja kierähti jalkojeni väliin. Tunsin, miten hänen kalunsa upposi litimärkään pimppaani.

Painoin terävät kynteni mieheni selkään ja anelin häneltä: Tuo tilanne kiihotti minua tavattomasti, koska tiesin, että öinen vieraamme ei voinut olla kuulematta kiimaista ääntelyäni ja sänkymme yhä kiihtyvää natinaa.

Puraisin miestäni korvasta ja sanoin huokaisten: Äännähdin nautinnosta ja kuiskasin vuorostani: Juuri kun minusta alkoi tuntua hyvältä, Miksun ilme muuttui tuskaiseksi.

Tiesin kokemuksesta, että hän olisi pian lauennut, ellei hän olisi kierähtänyt päältäni. Miksu asetti sormensa jälleen lemmenvaolleni ja alkoi hieroa sitä kiusoittelevan rauhallisesti. Tiesin, että hän halusi viedä kiimani äärimmilleen niin, että juuri kun vapauttava supistelu oli alkamassa, mieheni hellitti hieman sormensa liikettä. Huokaisin ja totesin miehelleni, että hän on ihana sadisti. Miksu ei sanonut sanaakaan, vaan jatkoi tuota kiusaamistani. Lopulta kun olin aivan hulluuden partaalla nousin hänen päälleen hajareisin, työnsin kieleni hänen korvaansa ja kuiskasin hiljaa: Nostin peppuani tuon toteamukseni jälkeen, tartuin kädelläni mieheni kalusta kiinni ja ohjasin sen pimppani aukolle.

Laitoin silmäni kiinni ja huokaisin nautinnosta, kun painoin lantiollani Miksun rakkauden seipään liukkaaseen vakooni ja aloin jälleen haaveilla Kaikki alkoi pari kuukautta aikaisemmin, kun mieheni kertoi ohimennen, että hän on tutustunut yliopistolla mukavaan ulkomaalaiseen opiskelijaan.

Kohtasimme Johnin eräänä päivänä kadulla, jolloin mieheni esitteli meidät. Tuo mies oli varsinainen komistus ja juuri sellainen iso, määrätietoinen ja huumorintajuinen alfauros, jollaisesta jokainen nainen haaveilee märissä päiväunissaan. Johnin miehekäs olemus ja valloittava hymy alkoivat tulla yhä useammin ajatuksiini, vaikka kuinka yritin hänet mielestäni karkottaa.

Voi kuinka ihanan syntisen kiihottavaksi oloni muuttui, kun aloin lopulta haaveilla yhä useammin seksistä tuon yönmustan uroksen kanssa. Olemme aina höpöttäneet mieheni kanssa sängyssä kaikenlaista pikkutuhmaa, joten rohkaisin lopulta mieleni ja kerroin hänelle fantasiastani.

Miksu ei pahastunut, sillä mitä pidemmälle menin noissa puheissani, sitä kuumemmaksi seksimme muuttui. Mieheni kysyi yllättäen eräänä iltana rakastelumme aikana, että entäpä jos hän kutsuisi Johnin luoksemme. Olin hieman hämmästynyt tuosta ehdotuksesta, ottaen huomioon nuo kertomani kuumat seksifantasiat.

Luulin kuitenkin tuota esitystä tuolloin vain sänkyhöpinäksi, joten jatkoin hänelle, että jos hän on tuollaista suunnitellut, alan heti katselemaan jotain naisellista päällepantavaa ja laittaudun muutenkin vierastamme varten viimeisen päälle. Totesin vielä miehelleni lopuksi, että jos noin menettelen, viettelen hänet ja teen hänen kanssaan tietysti kaiken, mistä olen höpöttänyt. Tuon jälkeen Miksu tarttui minua päättäväisesti kädestä ja sanoi, että nyt mennään.

Mieheni avasi keittiön oven ja minä astuin jännittyneenä hänen edellään huoneeseen. John odotti meitä pöydän ääressä. Hänen kasvoilleen levisi tuo valloittava hymy, johon olin ihastunut heti ensinäkemällä.

Hän nousi seisomaan ja katsoi minua samettisilla, yönmustilla silmillään. Tunsin, miten polviani heikotti, kun tuo älyttömän komea ja voimakasraaminen mies puristi tiukasti kättäni tervehdyksen aikana. Johnin katse viipyi hetken aikaa säärilläni, ennen kuin hän ojensi kohteliaasti tuolin minulle.

Saumasukilla on ihmeellinen vaikutus miehiin, ajattelin kun istuuduin häntä vastapäätä. Mieheni laittoi kahvin tulemaan ja istui lopulta vierelleni. John vilkaisi miestäni ja siirsi sitten katseensa minuun ja sanoi: Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani.

Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä. Nyt oli aika siis rauhoittua.

Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin. Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta. Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon. Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan. Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni.

Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa. Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani. Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan. Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet.

Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani. Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin. Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini. Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen.

Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi. Lasse ohjasi minut erään koneen luo.

Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen. Katseemme kohtasivat ja hiljenimme. Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle. Salkku suojasi kyllä näkymää muualle, mutta ei Lassen katseelta.

Hänen hengityksensä oli hieman hengästynyttä ja housuissa pullotti paisunut kulli. Sormeni hiveli kiiltäviä häpyhuuliani ja pikaisesti yksi sormi livahti syvyyteen ja pikaisesti myös pois sieltä.

Hitaasti vein tahmaisen sormeni huulilleni ja imaisen sen koko pituudelta suuhun. Uusin äskeisen menettelyn ja menin Lassen luo ja annoin hänen maistaa sormeani. Hän ähkäisi kiimassaan ja vei minut nopeasti takaisin toimiston puolelle. Menimme Lassen huoneeseen ja hän lukitsi oven.

Toisillemme sanaakaan sanomatta tiesimme mitä tulisi tapahtumaan. Lasse riisui mekkoni ja nosti minut selälleni pyöreälle neuvottelupöydälle. Hänen suunsa painautui heti vasten pilluani. Huudahdin himosta kun kieli porautui vakooni. Hän nuoli jumalaisesti, suu söi syliäni, hän nuoli pyllyvakoani ja porautui kielensä kanssa myös pakaroiden kätkemään aukkoon.

Hän painoi kaksi sormeaan pilluun ja löysi G-pisteen. Samanaikaisesti hän piiskasi kielellään klitoristani ja koin uskomattoman orgasmin. Viimeinen mitä muistin oli se huuto joka minusta lähti. Kun olin taas jotenkuten tolkuissani ja havahduin, niin Lasse seisoi jalkani olkapäillään ja pani minua mahtavalla kullillaan. En ollut aiemmin edes nähnyt niin voimakkaan näköistä elintä, enkä oikein ymmärtänyt, miten niin ihana kulli juuri pani minua. Pillu tuntui olevan täynnä ja se loiski.

Lasse oli huomattavasti minua kestävämpi ja aikaansai taas orgasmin. Hän tunkeutui pohjaan asti ja hieroi lantiollaan klitoristani minun vaikeroidessa orgasmin kourissa.

Lasse irvisti ja ähkäisi kun puristin pillulihaksiani lujasti hänen kullinsa ympäri. Kiilsimme molemmat hiestä, väsyneinä, himojemme tyydyttämisestä ja primitiivisen kiimamme pakottamina.

Lantioni ja sylin jännitys laantui kouristuksista hiljalleen. Lasse käänsi minut niin, että olin takapuoli pystyssä kohti Lassea. Kädet nojasivat kiiltävään pöytään. Voimakkain käsin hän erotti pakarat, avasi minut nälkäiselle suulleen ja kielelleen. Lasse nuoli minua takaa, pakaroiden väliä, alas kohti pillua ja klitorista. Hän johdatti minut kiimassani taas melkein mielipuolisuuden rajoille. Himo nousi taas äärirajoilleen ja pystyin tuskin tasapainoilemaan tajun ja tajuttomuuden utuisella portilla.

Rakastajani kohottautui ja läimäytteli kämmenellään pakaroitani saaden ne kirvelemään. Vaikeroin hänen käsittelyssään ja anoin ja rukoilin hänen kulliaan. Terska liukuikin kuumottavien pakaroitteni väliin. Minä kiemurtelin malttamattomana odottaen hänen kaluaan. Sormi etsi tietä pyllyreikääni ja minä pidättelin henkeäni. Lassen käsi kahmaisi yli pillun ja toi sen mehuja anuksen suulle missä hän hieroi sitä sisään. Kaksi sormea luiskahti aukkoon ja antoi esimakua siitä, mitä ehkä tulisin kokemaan.

Pakonomaisesti takapuoli työntyi vasten Lassen tunkeilevaa kättä, mutta harmikseni tunsin miten sormet vedettiin pyllystä taas ulos.

Sekunnin kuluttua sain muuta ajateltavaa kun paisunut terska tunkeutui peräaukkoon. Se oli minun ensikokemus siitä, että joku tunkeutui perääni. Kivunsekaisella riemulla sain taas kokea ravistelevan kiima-aallon. Lasse liukui sisään koko kullin mitalla, pani, kiersi ja porautui vartalooni. Mielestäni hänen nussimistahtinsa oli hieman hidas ja pyysin hänen tekevän sitä nopeammin. Lasse totteli ja jyskytti kullillaan kovemmin. Panimme kuin eläimet, kovaa, äänekkäästi ja rajusti. Pakarani paukkuivat vasten Lassen nivusia.

Perseeni sai kokea nussimisen läpikotaisin ja tiesin, ettei se tähän jäänyt. Taas oli saamassa ja huusin ja itkin ja otin vastaan kouristavat sykkeet. Ne eivät enää tuntuneet ihanalle orgasmille, vaan kidutukselle.

Kulli pumppasi taukoamatta peräreiässä koko orkkuni ajan. Lopulta Lassekin antoi periksi ja lopetti. Nopeasti ja kovakouraisesti hän tarttui minuun ja käänsi eteensä. Tarttui päähäni ja painoi violetin terskan suuhuni juuri ennen kuin sen laukaisema ensipaukku iskeytyi kitalakeeni. Suuni oli revetä ison terskan tunkeutuessa sinne.

Mitään mahdollisuutta minulla ei ollut välttää spermatulvaa joka Lassen kullista pulppusi. Se mikä ei mahtunut valui leualleni ja siitä rinnoilleni. Annoin Lasselle pitkän, kuuman ja spermakyllästetyn suudelman. Nuolin hänen kalunsa ja kiitin ihanasta lemmenhetkestä.

Ja tietenkin tarviketilauksesta myös. Hän oli vähintäänkin yhtä kiitollinen kuin minäkin. Kun olimme siistiytyneet ja saaneet vaatteemme ojennukseen niin suutelimme erotessamme taas pitkään. Käyntini hänen luonaan ovat lisääntyneet eikä kertaakaan kertomani kokemusrikkaan kerran jälkeen ole mekkoni alla ollut pikkuhousuja.

: Nainen panee tarinat eroottiset

Nainen panee tarinat eroottiset 230
Nainen panee tarinat eroottiset Seksiseuraa rauma jaapani porno
Pornstar escort czech sihteeriopi Kohentaessani meikkiäni mietin kuumeisesti, kuinka pitkälle Miksu on valmis leikissämme menemään. Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun. Huokaisin ja totesin miehelleni, että hän on ihana sadisti. Miksu oli ottanut sillä aikaa korvapuustit mikrosta ja kattanut pöydän. Miksu asetti sormensa jälleen lemmenvaolleni ja alkoi hieroa sitä kiusoittelevan rauhallisesti. John vilkaisi minua ja miestäni ja totesi, että hän voisi lähteä apumieheksi.
CUM BLOWJOB WWW SEKSI Prostituutio laki treffi

Nainen panee tarinat eroottiset

Tunsin, miten hänen kalunsa upposi litimärkään pimppaani. Painoin terävät kynteni mieheni selkään ja anelin häneltä: Tuo tilanne kiihotti minua tavattomasti, koska tiesin, että öinen vieraamme ei voinut olla kuulematta kiimaista ääntelyäni ja sänkymme yhä kiihtyvää natinaa. Puraisin miestäni korvasta ja sanoin huokaisten: Äännähdin nautinnosta ja kuiskasin vuorostani: Juuri kun minusta alkoi tuntua hyvältä, Miksun ilme muuttui tuskaiseksi.

Tiesin kokemuksesta, että hän olisi pian lauennut, ellei hän olisi kierähtänyt päältäni. Miksu asetti sormensa jälleen lemmenvaolleni ja alkoi hieroa sitä kiusoittelevan rauhallisesti. Tiesin, että hän halusi viedä kiimani äärimmilleen niin, että juuri kun vapauttava supistelu oli alkamassa, mieheni hellitti hieman sormensa liikettä. Huokaisin ja totesin miehelleni, että hän on ihana sadisti.

Miksu ei sanonut sanaakaan, vaan jatkoi tuota kiusaamistani. Lopulta kun olin aivan hulluuden partaalla nousin hänen päälleen hajareisin, työnsin kieleni hänen korvaansa ja kuiskasin hiljaa: Nostin peppuani tuon toteamukseni jälkeen, tartuin kädelläni mieheni kalusta kiinni ja ohjasin sen pimppani aukolle. Laitoin silmäni kiinni ja huokaisin nautinnosta, kun painoin lantiollani Miksun rakkauden seipään liukkaaseen vakooni ja aloin jälleen haaveilla Kaikki alkoi pari kuukautta aikaisemmin, kun mieheni kertoi ohimennen, että hän on tutustunut yliopistolla mukavaan ulkomaalaiseen opiskelijaan.

Kohtasimme Johnin eräänä päivänä kadulla, jolloin mieheni esitteli meidät. Tuo mies oli varsinainen komistus ja juuri sellainen iso, määrätietoinen ja huumorintajuinen alfauros, jollaisesta jokainen nainen haaveilee märissä päiväunissaan. Johnin miehekäs olemus ja valloittava hymy alkoivat tulla yhä useammin ajatuksiini, vaikka kuinka yritin hänet mielestäni karkottaa.

Voi kuinka ihanan syntisen kiihottavaksi oloni muuttui, kun aloin lopulta haaveilla yhä useammin seksistä tuon yönmustan uroksen kanssa. Olemme aina höpöttäneet mieheni kanssa sängyssä kaikenlaista pikkutuhmaa, joten rohkaisin lopulta mieleni ja kerroin hänelle fantasiastani. Miksu ei pahastunut, sillä mitä pidemmälle menin noissa puheissani, sitä kuumemmaksi seksimme muuttui. Mieheni kysyi yllättäen eräänä iltana rakastelumme aikana, että entäpä jos hän kutsuisi Johnin luoksemme. Olin hieman hämmästynyt tuosta ehdotuksesta, ottaen huomioon nuo kertomani kuumat seksifantasiat.

Luulin kuitenkin tuota esitystä tuolloin vain sänkyhöpinäksi, joten jatkoin hänelle, että jos hän on tuollaista suunnitellut, alan heti katselemaan jotain naisellista päällepantavaa ja laittaudun muutenkin vierastamme varten viimeisen päälle. Totesin vielä miehelleni lopuksi, että jos noin menettelen, viettelen hänet ja teen hänen kanssaan tietysti kaiken, mistä olen höpöttänyt.

Tuon jälkeen Miksu tarttui minua päättäväisesti kädestä ja sanoi, että nyt mennään. Mieheni avasi keittiön oven ja minä astuin jännittyneenä hänen edellään huoneeseen. John odotti meitä pöydän ääressä. Hänen kasvoilleen levisi tuo valloittava hymy, johon olin ihastunut heti ensinäkemällä. Hän nousi seisomaan ja katsoi minua samettisilla, yönmustilla silmillään. Tunsin, miten polviani heikotti, kun tuo älyttömän komea ja voimakasraaminen mies puristi tiukasti kättäni tervehdyksen aikana.

Johnin katse viipyi hetken aikaa säärilläni, ennen kuin hän ojensi kohteliaasti tuolin minulle. Saumasukilla on ihmeellinen vaikutus miehiin, ajattelin kun istuuduin häntä vastapäätä.

Mieheni laittoi kahvin tulemaan ja istui lopulta vierelleni. John vilkaisi miestäni ja siirsi sitten katseensa minuun ja sanoi: Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Molemmat miehet yhtyivät nauruuni.

John katsoi Miksua päätä puistellen ja sanoi, että vaimosi taitaa olla melkoinen pakkaus. Nousin pöydästä ja avasin pakastimen, josta otin pussillisen korvapuusteja. Huomasin, miten John katsoi jälleen peppuani ja sääriäni, kun laitoin pullat sulamaan mikroon. Yht'äkkiä tunsin, miten mieheni loppu spermat valahtivat sisältäni, joten suuntasin askeleeni kiireesti kylpyhuoneeseen.

Pujotin stringit yltäni ja vaihdoin puhtaat tilalle. Kohentaessani meikkiäni mietin kuumeisesti, kuinka pitkälle Miksu on valmis leikissämme menemään. Miksu oli ottanut sillä aikaa korvapuustit mikrosta ja kattanut pöydän. Menin tiskikaapille ja kurottauduin ottamaan mehukannun ja lasit esille. Huomasin vasta laskiessani kannun tiskipöydälle, että vieraamme näki varmaankin mukavan vilahduksen.

Suoristin hameeni hiukan hämilläni, laitoin kannun ja lasit pöydälle ja otin vielä mehun jääkaapista. Istuessani tuoliin katsoin Johnia silmiin. Yht'äkkiä hän vinkkasi hieman silmäänsä, varmaankin sen merkiksi, että oli noteerannut äskeisen näyn. Vastasin hänelle herttaisella hymyllä ja tunsin jälleen tuon suloisen tunteen vatsanpohjassani.

Myös Miksu naurahti kaataessaan kahvia kuppeihin, varmaankin sen merkiksi, ettei häneltäkään asia jäänyt huomaamatta. Tiesinhän minä, että pillujen ajelu oli yleistä. Olin nähnyt kuvia ja melkein kaikissa pornovideoissa naiset olivat posliineja.

Livenä en ollut tavannut yhtään. Koskaan en itse ollut ajatellut sitä tehdä. Mutta sitten novellissa oli tapahtunut kovin juttu! Nainen pukeutui lyhyeen kesämekkoon. Alle ei mitään ja oli menossa kaupungille, jossa sitten kuin vahingossa paljastelisi salaisuuksiaan tuntemattomille miehille ja naisille. Herrajumala miten kiihotuin sitä lukiessa. Uskaltaisinkohan itse tehdä jotain vastaavaa? Novelli päättyi siihen, että täysin vieras mies pani naista sovituskopissa. Siinä vaiheessa minäkin olin jo niin himoissani, ettei olisi tarvinnut kuin keskisormen pari painallusta klitorikselle, niin olisin tullut.

Sinä iltana minun oli hyvin vaikeaa saada unenpäästä kiinni. Silloin olisin halunnut olla kotona oman miehen vierellä, mutta nyt pyörin vieraassa hotellivuoteessa huokaillen. Ajatukseni poukkoilivat novellin naisen ja hänen tekojensa väliä. Heräsin seuraavana aamuna aikaisin. Lämmin aurinko oli jo kuumentanut hotellihuoneen liiankin kuumaksi. Ei ollut muuta mahdollisuutta ollut kuin nousta ja kiiruhtaa viileään ja virkistävään aamusuihkuun. Illan muistelu sai minut taas kiihottumaan ja huomasin kaivaneeni esiin meikkilaukustani partahöylän.

Aivan käyttämättömän, jonka olin varannut kainaloiden ja säärikarvojen ajeluun. Varovasti aloin trimmaamaan karvoitukseni laitoja. Pillussa tuntui mukava, ikään kuin pirinä, joka kutkutti myös nivusia. Karvoituksen kolmio pieneni koko ajan.

Häpykukkula tuli alastomammaksi mitä ikinä aikuisiällä oli ollut. Oli ihana tunne sivellä kädellä sileätä ihoa. Levitin sormin vielä häpyhuulia ja pyyhkäisi ne muutamat kiharat jotka niiden päällä olivat pois.

Koko toimitus oli niin kiihottava, ettei ollut kovinkaan kaukana se, etten olisi lauennut. Vain muutaman hyväilevän sormen lipaisu klitoriksella, niin olisin tullut. Menin peilin eteen tarkistamaan tulosta ja ihailin sitä.

En olisi uskonutkaan miten pieni erikoisuus voi niin radikaalisti vaikuttaa pienen alueen ulkonäköön. Koko vartalo kihelmöi kuumotuksesta, ja halusin tunteen pysyvän kauan. Se oli niin ihana. Valikoin hajuvesistäni seksikkäimmän tuoksun, sellaisen raskaan, kuin leijuvan pilven.

Meikkasin itseni huolella sopivan kutsuvaksi. Pitkät, vaaleanruskeat hiukseni sitaisin huolettomalle, mutta siistille mykerölle niskaan. Hyvämuotoiset jalat korostuivat erinomaisesti tummissa, lähes nivusiin ylettyvissä stay-up sukissa. Kengät olivat korkkarit, mutta eivät mitkään huikeat, vaan käytännölliset senttiset. Jätin rohkeasti rintaliivit pois, vaikka ehkä tämänikäisen olisi hyvä niitä käyttää. Mutta rinnat nyt sattuu olemaan aika ryhdikkäät. Lopuksi pujottauduin punaiseen, lyhyehköön mekkoon.

Alaston vartaloni sen alla tunsi ohuen ja sileän kankaan ihanan hivelyn. Hieraisin sormella nännejä jotka heti kovenivat ja pullottivat ohuen kankaan alla. Helman alla tuntui ihana veto pyyhkivän sylini yli. Aamupäivällä minulla oli asiakaskäynti ja tapaaminen erään verstaan naispuolisen sisäänostajan kanssa.

Tunsin itseni melkein alastomaksi kun kuljimme tuotantosalin läpi ja ajattelin, että jokainen miespuolinen työntekijä voisi nähdä pilluni. Keskittymiseni myyntityöhön ei ollut sillä hetkellä sitä terävintä, vaan se suuntautui lähes kokonaan himoni ja kiihkoni nauttimiseen. Sylini eritti kiimanestettä ja huusi kosketusta. Anita, joka oli hyvän näköinen, noin vuotias kaunokainen, loi minuun joitain mystisen salaperäisiä katseita, ehkä flirttailevia, ainakin minusta niin tuntui.

Istuimme hänen toimistossaan vastakkain suuren kirjoituspöydän ääressä. Minulla oli pakottava halu pistää käteni, Anitan sitä huomaamatta, reisieni väliin. Vedin hieman mekon helmaa ylemmäksi ja tunnustelin ja hivelin kosteita sisäreisiä. Samalla kun puhuimme ja suunnittelimme vuosisopimusta, sormeni eksyivät syvemmälle reisien väliin ja osuivat pehmeään ja märkään pilluun. Se, että tulisin yllätetyksi teossani, pillun hyväilyssä, lisäsi vaan kiihkoani.

Ajatella, jos Anitalla olisi ollut aavistus siitä, mitä hänen edessään tein. Olisin voinut vaikeuksitta hyväillä itselleni orgasmin pöydän suojassa, mutta olisi ollut todella vaikeata kestää se tulemisen myrsky niin, ettei Anita olisi siihen kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt. Tuli lounasaika ja vein asiakkaani erääseen kaupungin ravintolaan, jossa meitä sitten palveli herkullisen näköinen makupala. Pidin pientä piiloflirttiä hänen kanssaan hänen tarjoillessa lämpimän ruuan.

Hän hymyili hieman epävarmasti ja oli jännittyneen oloinen. Kun hän tuli takaisin korjatakseen astioita, niin helmani oli luisunut ylös reisille ja kuumana kun olin, niin avasin reisiäni ja annoin näkymän joka häkellytti nuoren tarjoilijan.

Mies punastui ja vapisten hän kokosi lautasia nippuun. Kahvin kaataminen vapisevin käsin oli oikea koettelemus nuorelle makupalalle. Jos totuudessa pysyn, niin oli tämä ravintolaepisodikin itselleni myös aika vapisuttava.

Tärisevin jaloin poistuin autoon ja annoin kyydin Anitalle takaisin työpaikalleen. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jatkoin matkaani joitain kymmeniä kilometrejä länteen tavatakseni uuden asiakkaani. Tultuani perille istuin hyvän tovin autossa ja kokosin itseäni. Koko tulomatkan olin vaan kuulostellut itseäni ja kosketellut ajoittain häpyäni helma ylhäällä sylissä. Nyt oli aika siis rauhoittua. Asiakkaani Lasse, jonka olin tavannut monet kerrat, oli hyvin tyylikäs samassa iässä oleva kuin minäkin.

Aavistin joskus peiteltyjä vihjeitä, mutta en koskaan antanut niiden toteuttamisella aihetta. Mutta tänään, mitäpä jos tänään? Keräsin tavarani ja askelsin varmoin askelin Lassen toimistoon.

Lasse nousi salamana, tervehti lujalla kädenpuristuksella ja imarteli miten kaunis tänään olinkaan. Kiitin kohteliaisuudesta ja hymyilin hieman hämilläni. Lasse ehdotti kahvikupillista ja minä kiitin. Konttori oli lähes autio lukuun ottamatta meitä kahta, sillä muut olivat jossain koulutustilaisuudessa.

Lasse johdatti minut kahvihuoneeseen ja istuimme vastapäätä toisiamme. Olin tarkkana, että muistin pitää jalkani yhdessä ja venyttelin helmaa alemmaksi, etten vahingossakaan olisi paljastanut piilossa olevaa alastomuuttani.

Mitä kauemmin juttelimme, sitä rennommaksi tulin ja taas tunsin kiihkoni nousevan. Mekon helma nousi vähitellen ja paljasti pitsiset stay-upien suuvahvikkeet. Lasse ei arkaillut asiassa vaan kehui elegantteja sukkiani.

Alapääni oli kuin tulviva lähde eikä ajatukseni kulkeneet enää muuta rataa kun mitä sylini vaati. Avasin hitaasti reisiäni kuin huomaamattani ja olin syventyvinäni työasioihin.

Lasse hiljeni hetken kuluttua ja näin, miten hänen katseensa oli naulittuna syliini. Olin kuin en olisi huomannut mitään ja ehdotin perusteellisempaa tutustumista heidän tarvitsemiinsa tarvikkeisiin sekä niiden täydentämiseen. Hän nousi ripeästi ja menimme jymisevään verstassaliin. Sisäreiteni olivat liukkaat ja kosteat kaikesta valuneesta mehusta. En päässyt eroon pilluni sykkivästä halusta, enkä enää tiennyt miten tässä kävisi.

Lasse ohjasi minut erään koneen luo. Kyykistyin noukkiakseni salkustani joitain papereita. Taas mekkoni liukui ylös ja pilluni paljastui Lassen nälkäisten silmien eteen.

Katseemme kohtasivat ja hiljenimme. Molemmat kiihotuimme hulluuteen asti. Lähietäisyydellä pyöri suoja-asuisia miehiä tietämättä yhtään mitään, mitä tunteita keskellä verstasta läpikäytiin. Avasin hieman enemmän jalkojani ja painoin toisen käteni pillulle.

PORNHUB MASSAGE VIDEOS PARINVAIHTO VIDEOT

PILLU KIIMASSA PORNO TSEKKI

Prostituuttien Puhelinnumero © 2018