Sinkut suomi naista naidaan

sinkut suomi naista naidaan

Jos sinulle on ongelma, että naisella on ollut seksielämää ennen sinkua, niin ongelma on nimenomaan omassa päässäsi kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Edellinen rinkelimies varmaan takoitti tätä. Turhaan minä tällaista edes kirjoitan tänne. Tämähän on kaikille ihan selvää. Helka vain tykkää trollata.

Tosin ei tämmöiseen aloitukseen voi paljon muuta vastata kuin jotain typerää. Kyllä se on rinki, kun rinkimestarilla on jokapäivälle oma vakipano. Ei niiden naisten toisistaan tarvitse tietää. Kukas helkan rinkimestari on? No kun ei tuokaan ole kerta kaikkiaan mahdollista.

Kuvitellaan, että baarissa on miestä ja naista. Sinun laskuoppisi mukaan silloin 10 miestä saisi "baarisuhteen" eli naisen mukaansa baarista. Samaan aikaan siitä samasta porukasta 80 naista saisi miehen mukaansa. Ketä ne miehet sitten olisivat? Siis te ihan oikeasti kiusaatte täysin turhaan itseänne noilla keksityillä prosenteilla. Tauski ei mikään ongelma jyystärille isonkaan panoringin pyöritys. Montako rinkimestaria ystäväpiiriisi kuuluu?

Minä en tiedä yhtäkään ja ystäviini kuuluu sentään paljon miehiä eri ikäluokista. Mitä ystäväpiireillä tämän kanssa on tekemistä, kun ei minulla ystäviä ole? Ystävien lukumäärälläkö ryhdyt kilpailemaan, ja väität sen todistavan jotain? Mutta esimerkiksi sukulaisestani tiedän että pyörittää useampaa naista. Eihän se rinkimestarisi suoraan sinulle ja naisystävillesi sitä kerro, että panevat muitakin.

Vakipanoja voi sopia eri päiville ja naiset tavattu eriyhteyksissä. Oletko esitellyt ystävättärillesi vakipanosi? Eli nyt miesten määrä jo tuplaantui. Silti en usko, että esimerkkibaarini 20 miestä lähtisivät kukin kotiinsa neljän naisen kanssa. Eli tunnet yhden ihmisen, joka pyörittää useampaa naista, ja sen perusteella olet päätellyt, että panoringit ovat todellisuutta.

Ja kun sinulla ei ole ystäviä niin kukaan ei pysty korjaamaan ajatusvääristymääsi. Ne naiset jotka eivät saa omaa pleijeriä vaihtaa baaria tai lähtee yksin kotiin ja soittaa vakipanolleen, että tuu hoitelemaan. Ringissä on voimaa Jos tuntee yhdenkin rinkimestarin, niin tietää ainakin kymmenkunta naista, jotka on sitoutettu mestarin rinkiin. Oletko niin naivi vai tyhmä, että luulet tosissasi miesten tyytyvän yhteen vakipanoon, jota pannaan kerran viikossa tai kuussa, jos kerta mies saa naista?

Vakipanoja saavilla miehillä on aina useita vakipanoja. Harva ringin pyörittäjä kertoo muille naisistaan, etenkään iässä jossa ymmärretään että kannattaa välttää ihmissuhdedraamoja. Et kai sinäkään harrasta? Ja näin homma suurin piirtein meneekin. Luuletko että kun jalat alta vievä kipinöivä kemiamies sytyttää sinut, hänellä ei ole kokemusta monista ja monista naisista? Nainen pyrki rinkiin Ei ollut rikos olla ottamatta naista rinkiin. On erittäin suotavaa, että miehellä, joka sytyttää minut, on kokemusta monista naisista.

Ja miten se 'sitouttaa' naisen pois parisuhdemarkkinoilta? Ongelma onkin siinä, että naiset ei halua vakituista suhdetta jonkun muun kanssa, vaan he kuvittelevat, että voivat kesyttää panomestarin. Kun antaa tarpeeksi anaalia ja antaa panomestarin tulla kasvoille ja suostuu kaikkiin muihinkin pornosta opittuihin juttuihin, niin ehkä se panomestari lopulta heltyy ja kosii. Näin kuvittelee ne kymmenet naiset, joita panomestari pyörittää ringissään. Jokaisen naisen salainen unelma on kesyttää monia naisia nussinut pelimies.

Naiset haluaa olla se erityinen nainen, joka vihdoin kesytti sen miehen, joka olisi kelvannut sadoille muillekin naisille. Kun rinkelinainen hiippailee ripsarit poskilla aamuyöstä kotiin perse hellänä kaikesta kuivana nussimisesta, niin hän kuvittelee, että tämä on se hinta, jonka rakkaudesta täytyy maksaa.

Ei ole kuulunut mitään viikkoon. Nainen haluaa panorinkiä pyörittävän jyystärin. Ota aika tekijänä mukaan. Tilanteesta riippuen myös keskiviikkona tai sunnuntaina, esimerkiksi. Ja joka kerta vaikka eri naisen kanssa.

Näin neljä naista saa viikon aikana panon siltä yhdeltä mieheltä, ja se yksi mies niiltä neljältä naiselta. Ja totta kait se oma rinki pidetään salassa niiltä muilta naisilta, joten niistä ringin naisista ei välttämättä yksikään tiedä olevansa vain yksi nainen monesta. Suhteeseen et enää kelpaan oman mieltymyksesi takia.

Joka siis kohdistuu jyystärin pitämään panorinkiin ja sen satummaiseen seksiin. Nämä on hauskoja nämä päätelmät. Yksi on sitä mieltä, että olen jäänyt panorinkien ulkopuolelle, toinen että pyörin panoringeissä ja olen mieltynyt "jyystäreihin" - edes ennakkoluuloistanne ette pääse yksimielisyyteen: Kuinka monen ystävänaisen kanssa keskusteltuasi tulit siihen tulokseen, että tiedät naisten salaisen unelman?

Ai niin, et yhdenkään, koska naisethan a eivät itsekään tiedä mitä haluavat ja b eivät ikinä kertoisi totuutta. Totuuden voi kuulla vain muilta naisettomilta ja naisille katkeroituneilta miehille. Eikä sitä sovi kyseenalaistaa, koska jos se lukee Sinkut-palstalla niin se on totta. Niin, normaalin jännäjyystärin, jolla on normaali panorinki. Et tiedä olevasi panoringissä. Et tiedä panevasi jyystärien kanssa. Mutta fakta on, että olet seksimarkkinoilla pyörivä sinkku.

Jolla ei ilmeisesti ole mahdollisuutta parisuhteeseen omien seksimieltymysten takia. Nainen on se joka päättää syntyykö seksisuhde.

Mutta mies ei ätmi on se joka päättää parisuhteesta, ja siksi ei onnistu Helgalta. No itsehän jo paljastat tuossa yllä, että "On erittäin suotavaa, että miehellä, joka sytyttää minut, on kokemusta monista naisista. Tuo asiakaspalvelujuttu liittyy vain ktm-miehiin, joita on kuitenkin suurin osa miehistä. Suurin osa naisista joutuukin tyytymään näihin tavismiehiin, jolloin heillä on valta päättää asioista, mutta se suurin haave on kuitenkin saada ytm-nussijamestari sitoutettua.

Kyllähän tällaiset perusjutut pitäisi olla sinullekin selviä. Ennen kuin ehdit huomautta mitään, niin täsmennän vielä. Naiset pyörii nuorena kauneimmillaan näissä panoringeissä, mutta joutuvat rupsahdettuaan tyytymään siihen tavismieheen, jos eivät ole onnistuneet sitouttamaan nussijamestaria, ja harva onnistuu.

Nainen päättää syntyykö seksisuhde ja mies päättää syntyykö parisuhde, asia selvä. Eli tästä lähtien tältä palstalta ei tarvitse lukea valituksia siitä, kuinka naisille ei kelpaa parisuhde vaan he hakevat pelkkää seksiä. Ja naiset siis asiakaspalvelevat miehiä, mikä myös nyt painettakoon mieleen: Älä esitä keharia, jos et ole sellainen.

Mikä nyt tekee ringistä ringin? Voi luoja, jos pitää aikuiselle sanakirjasta ruveta määrittelyjä etsimään. Puhekielinen käsite jolla tarkoitetaan saman pelimiehen ympärillä pyörivien useampien naisten säännöllistä tapailua seksuaalisessa yhteydessä. Naisten ei tarvitse olla tietoisia toisistaan. Kuuluakseen Benin talliin, ei tarvitse olla tekemisissä muiden tallityttöjen kanssa, vaan olla yhteydessä Beniin poliittisen uran luomiseksi.

Sitouttaa siten, että nainen jolla on vakipanosuhde, ei välttämättä enää etsi seurusteluseuraa, koska pelkkä vakipanosuhde välttää: Ihmisillä on lähtökohtaisesti erilaisia arvoja, eivätkä kaikki halua olla tuollaisten kanssa tekemisissä, vaikka jokainen tekisikin juuri kuten itse tykkää.

Mikäli ei ole olemassa yhtä ainutta oikeaa moraalia, edes vakihoitoja harrastava helka ei ole moraalisesti ylempi pidättyväisempiä kohtaan.

Siten vakipanoihin kielteisesti suhtautuva on oikeutettu torjumaan helka arvoiltaan epäluotettavana. Mene baariin ja katso kenen seurassa korkeimman markkina-arvon naiset v seksikkäät naiset lähtevät raflasta.

Oliko tämä vastaus yhtäpitävä sen kanssa mitä naiset sanovat? Lähtivätkö nuoret ja kauniit naiset mukavien ja kilttien sympaattisten vanhan ajan kauluspaitaherrasmiesten matkaan?

Millään muulla ei ole merkitystä, loputulos ratkaisee eikä naisten puheet. Avainsana tässä on "niin halutessaan". Jos nainen ei saa tällaista miestä, on hän omasta tahdostaan ilman. Miehillä rima on alempana ja otetaan mitä saadaan, jos saadaan. Ei ole varaa olla nirso. Jos miehet olisivat yhtä vaativia kuin naiset, niin kukaan ei saisi seksiseuraa.

Harva mies saa ja he saavat usein. Suurin osa naisista saa joskus haluamaansa seuraa. Sinä Helga et ole tavismies, joten et tiedä montako yritystä iskeminen vaatii ja kuinka usein jää yrityksestä huolimatta ilman. Aika moni kuitenkin tuntee pelimiehen, joka saa melkein joka kerta. En ole tavismies mutta kaikki mieheni ovat olleet tavismiehiä.

Itsevarmoja, joo, enemmän tai vähemmän, mutta esimerkiksi ex-aviomieheni iskin kyllä ihan itse ja omalla aloitteellani. Kuinka usein olet kuullut naisen sanovan noin. Siis oikeasti kuullut etkä lukenut sitä tältä palstalta? Minun tuntemani naiset harrastavat vakipanoja vain koska muuta ei ole tarjolla, mutta ne eivät ikinä mene ohi parisuhteesta.

Pitääkö liittää ansioluettelo myös? Hakemukseen kuvaus siitä mihin on halukas. Koulutuksella ym turhalla ei ole väliä. Tuosta olen eri mieltä. Mies ei päätä mitään, nainen päättää ainoastaan tuleeko seksisuhde tai parisuhde.

Edes ystävyys suhde ei ole varmaan naisen kansssa jos mies on mukava ja kohtelee naista hyvin. Eli tuntemasi naiset poikkeavat arvoiltaan liikaa minun arvoistani, eivätkä siksi kelpaisi parisuhteeseen kanssani. Kyllä he löytävät jonkun kenelle kelpaavat. Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Kerro menostasi muille ja löydä seuraa entistä helpommin. Vietä elämäsi tärkein hetki kylpyhuoneessa ennen kuin annat itselaukaisijan laulaa. Tammikuussa olin hyvin onneton silloisen poikaystäväni vuoksi, joka tuntui olevan kiinnostuneempi kaikista muista naisista paitsi minusta.

Koston henki heräsi ja sain ajatuksen hakea miehen netistä ja sitten brassailla Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista. Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen LongPathWalker , 45 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle?

Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Rakkaustarinat Tammikuussa olin hyvin onneton silloisen poikaystäväni vuoksi, joka tuntui olevan kiinnostuneempi kaikista muista naisista paitsi minusta. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja Kuka ottaisi iltaisin kainaloon?

.. Sinkut suomi naista naidaan

Sinkut suomi naista naidaan

MILF SEURAA ESCORT MILF

Nyt leikit nuorta ja haluttavaa jakamalla väljää monen miehen nussimaa vanhaa huoran vittuasi nuorille pojanrimpuloille, jotka eivät ikäistään kaunotarta saa ja panetus on kova, joten tyytyvät sinuun. Ja toinen porukka, joka tyhjentää kassinsa sinuun on lähibaarin pultsarit Olet paitsi vanha rusina, niin myös lutka, mikä tekee sinusta entistä säälittävämmän, et osaa edes rusinoitua kunnialla. Miten niillä tisseillä muka on niin suuri merkitys, kun pimeässä kuitenkin nussitaan?

Sellaiset oikein isot, kauheat roikkuvat ja hölskyvät lehmänutareet naisella eivät ole yhtään kivat. Lyhyenä ja hintelänä minua aina kiinnostaa mitä naiset tarkoittavat lyhyehköllä ja hintelällä?

Eli saanko kysyä miten pitkä kaverimiehesi suurin piirtein on? Tässä kolme miestä, erittäin hintelästä normaalivartaloiseen. Kuka näistä on lähinnä kamumiestäsi? Voi raukkaa ku ei saa pilluu ni täytyy sitten haukkua ihmistä jota et tunne. Olet kyllä säälittävä ihmispaska ja voin sanoa et sun mielipiteet on yhtätyhjän kanssa.

Mutta sitä kohti tässä ollaan menossa, koska en ole enää lähelläkään täysjärkistä tän asian takia. Pieni muna ei kuitenkaan miesten onneksi näy päälle päin.. Ei se nyt niin paha puute mun mielestä ole, pienimunaisuus, naisen voi kyllä tyydyttää muutenkin. No sama se on kuule teillä miehillä.

Hyvin harva saa nuorta naista suhteeseen. Ai nii sai Kimi Räikkönen. Ootas se taitaa olla rikas ja menestynyt et turha länkyttää. Harva nuori ottaa vanhaa äijää tosissaan. Pyyhkii perseensä teijän ma höpinöillä. Porukassa on aina komeampi mies, ja kaikki naiset kyyläävät sitä komeinta. Paitsi jos porukassa on sosiaalinen alfa joka "ottaa tilanteen haltuun", kaikki naiset ihailevat sitä alfaa.

Lähtökohtaisesti enemmistö miehistä ei ole mitään, he ovat ilmaa kunnes jollain sirkustempuilla onnistuvat herättämään naisen huomion, viettelemään rohkeasti muttei liian rohkeasti, ja etenemään juuri oikeista napeista huippuviulistin ajoituksella edeten kohti makkaria.

Sitten EHKÄ onnistaa, ellei naisen fiilis jostain kumman syystä latistu kuukautiset, laskuhumala, väsymys, jne , jolloin hän päättää ettei ollutkaan kemiaa. Onko yksikään mies koskaan huomannut sinua? Jos kyllä, onnittelut - tilanteesi on parempi kuin useimmilla palstan miehistä. Kuule sä et mun pillun tiukkuudesta tie tuon taivaallista vaikka se vois tietty sun unelmissa kompensoida sun surkee tai nakkimunaa ja ruttusiapalleja. Katsos kun käyttö vaan tiukentaa pimperoa.

Et kierrä sä vaan ne ruttupallis tiukemmin kätees voi jopa vähän helpottaa ahdistusta. Pituutta hänellä on varmaankin jotain vähän päälle cm.. Jos noista pitää valita, niin kamumies on lähinnä kakkosvaihtoehtoa. Hän on vaan jotenkin kuivakampi ja vartalon malli kulmikkaampi.. Sinun ikäiselläsi naisella ei ole pillua vaan elähtänyt monen miehen mällit niellyt oksettavan näköinen emävittu. Ja minun munani on iso, naisetkin ovat sanoneet niin, mutta sitä en haaskan emävittuun työnnä.

Kurppa käy jo kovilla kierroksilla, nouseeko savu korvista? Kummasti ne mielipiteeni saavat kurpparavion kiehumaan ja saan pillua kun avaan netin ja valkkaan sieltä kauneimman ja nuorimman ja soitan hänelle.

Pienitissinen nainen voi olla tosi seksikäs, jos on muuten naisellinen. Pienimunaista miestä sen sijaan ei kukaan nainen pidä miehenä ensinkään, vaikka kohteliaisuuttaan muuta väittäisivät.

Eivät itse ainakaan halua oman miehensä olevan huonosti varusteltu. Varsinkin kun nykyaikana kenenkään naisen ei enää tarvitse sosiaalisten paineiden, maineen yms. Kummasti mun munan saanti saa sut länkyttää tota samaa paskaa. Kannattaa en kerralla vaihtaa se suurentava peili normaaliin ni näkyy sitten nakki sellasen ku oikeasti on.

Vai oikein naiset sanonu. Ai ne pornfilmien naiset ku oot tumputtanu ja luullut et puhuu sulle. Hyi helvetti suhun enkoskis pitkällä tikulla. Et jatka tumputtamista helpottaa vähän ni ei tarvi nii katkeran täällä huudella. Kuvaamasi perusteella tiedät siis hyvinkin minkälaista mun elämä on. Valitettavasti en voi auttaa, en voi sille mitään jos tissinaiset ei sinusta kiinnostu, minä olen vaan kukkaruukku, eikä mulla ei ole mitään tietoa heidän kokemusmaailmastaan.

Taatusti et oo pilluu saanu turha väittää. Tollaset saastaa kukaa koske. Sä se muuten aloit mulle aukoo et revi siitä. Mä kyllä vastaan samalla mitalla tollasel ke nakkimuna idiootit. Kumpi käsi sul on kauniimpi ne on varmaan kyllä saman ikäsiä. Mut arvo vaikka kumpaa käytät sillä saa vaihtelua sit tohon muuten niin synkkää elämääs. Huomenna varmaa ystäväs pua tulee jakamaan tätä sunepätoivosta todistustaakka. Varmaan keksii nyt päänsä puhki millasella tarinalla sit huomenna tulee Teillä on kyllä niin kova onkelma ku kurpat saa seksiä ja ite ei.

Ai nii unohdin ne puistohuorat. En ole ikinä välittänyt suuremmin tisseistä, olen varmaankin enemmän peppumiehiä. Mutta ehkäpä ne haluamasi miehekkäämmät miehet välittävät, hyvin mahdollista. Minulla pituutta on alle cm, ja vaikka olenkin ihan ok kunnossa, ruumiinrakenne on hintelä. Etuna on varsin ok ammatti ja kämppä Punavuoressa. Mainitsit jossain ketjussa olleesi suhteessa, sinulla ei siis ole tietoa ätmien kokemusmaailmasta.

Ai maksullista seksiä harrastat. No ei yllätä et kyllä ilmatteeks saiskaa. Meinaatko oikein lapsiin sekaantua ku nuoremman ajattelit ostaa. Oot sit perkele viel pedofiiliki. Linnaan joudat ja nakki poikki. Sinä vajakki siis oletat, että miehiä täynnä olevassa huoneessa nuoren ja jumalaisen kauniin naisen tulee huomata, kuinka juuri sä säteilet jotain mystistä sielun säteilyä ja luonteen kauneutta, vaikka olet ämpäriruma ja seisot mykkänä nurkassa vihaa ja inhoa tihkuen?

Jos ei, niin kyseessä on parempien miesten viemä kiimavittu tai miehen pitää tehdä niitä sirkustemppuja. Sitä sanotaan ihan normaaliksi kanssakäymiseksi ihmisten kesken, sinä saatanan mielisairas runkkari. Pullakulta, kirjoita nyt vaan rohkeasti yhdellä nimellä! Olethan vihdoin ottanut lääkkeesi? Ja enhän joudu maksamaan niistä verojen muodossa? Pikkulikan kirjoituksista on luettavissa klassinen tilanne.

Voisin lyödä vetoa että takana on suhde rentun kanssa, mutta renttu löysi jonkun muun ja jätti. Nyt haetaan emotionaalista tukea kilteiltä kamupojilta, jotka lohduttavat ja hiljalleen nostavat mielialaa. Kun näin on käynyt ja fiilis on parempi taas, pian löytyy uusi renttu Taisit ärsyyntyä kun mainitsin ettei se olekaan mitään maagista kemiaa, vaan miehen pelimiestaitoja? En edelleenkään ole esittänyt missään minkäänlaisia ulkonäkö- tai pituusvaatimuksia eli sillä on turha yrittää ratsastaa.

Kirjoitat liikuttavasti miten kamalaa on, kun huoneessa on yksi hyvänäköinen mies.. Jos huoneessa on yksi hyvännäköinen nainen kaikki ukot kuolaa sitä.. Niin mutta kyllä ne rumatkin naiset siellä huoneessa saavat kaikki seksiä. Eivät siltä haluamaltaan komeimmalta ja alfoimmalta mieheltä, mutta ilman eivät jää - jos eivät itse sitä nimenomaan halua. Miehet voivat totta kyllä kuolata sitä alusvaatemallin näköistä, mutta ymmärtävät oman tasonsa, nollamahdollisuutensa ja homma jää siihen katseluun ja illalla muistikuvalle runkkaamiseen.

Poislukien siltä alfalta tai rikolliselta rentulta, joka pääsee ko. Tavallisella tylsällä miehellä ei mitään mahdollisuuksia. Ei se nyt mikään salaisuus ole, alkuosa meni ihan oikein. Loputtoman pitkän kuivan kauden jälkeen luulin tavanneeni kivan miehen, mutta hän osoittautuikin kusipääksi. Siinä prosessissa hajosi minun pääkoppani ja nyt mellastan täällä palstalla.. Heikon kysynnän ja huonon psyykeen vuoksi luultavasti aika pitkään.

En usko että kuitenkaan pelkoa siitä, että tulisi tilaisuutta toistaa samoja virheitä.. Ole hyvä ja mellasta vain. Mutta olen tuntenut kaltaisiasi tapauksia niin monta että tunnistan heidät jo kaukaa, jopa ruudun takaa. On rentut, ja kiltit betat jotka auttavat sillä välillä kun toivutaan yhdestä rentusta ja odotetaan seuraavaa.

Kiltit betat saavat kuulla miten sinulla ei ole kysyntää, ja he kertovat kuinka olet nätti ja fiksu ja kiva ja kyllä niitä miehiä riittää. Niin kuin kyllä riittääkin, todellisuudessa ne kamupojat ovat niitä joille ei riitä naisia koska Kun fiilis on parempi, löydät taas "kivan miehen", mikä ei tarkoita mitään koska naisten kielessä "kiva mies" voi tarkoittaa aivan mitä tahansa. Sinulle renttua, toiselle pelimiestä, kolmannelle jännämiestä. Ja siinä vaiheessa ne kamupojatkin tippuvat kaverilistalta.

Emotionaalinen tamponi heitetään roskiin kun sille ei ole enää käyttöä. Et sinä etsi mitään kivaa nörttipoikaa, vaan uutta renttua. Tämä on pelkkä välivaihe kaavassa joka toistuu ja toistuu. Ja lopeta valitus niistä tisseistä, huvittavaa katsella kuinka netistäkin löytyy kamupoikia boostaamaan egoasi. Tiedät jo että saisit miehiä. Kunnollisiakin, mutta niitä et halua. Toivottavasti tosielämän kamupoikasi viisastuvat ja lähtevät etsimään itselleen naista sen sijaan että istuvat kuuntelemassa valitustasi.

Vielä pari kommenttia, sitten tutimaan. Voisin lyödä vetoa siitäkin että tämä mies on emotionaalinen tamponisi, ja olette kavereita sinun tahdostasi, ei hänen. Sinä luulet tietäväsi minusta kaiken, mutta valitettavasti olet väärässä.. Olisikin asiat niin, kuin ne esität. Pitkän nuorena aloitetun parisuhteen päättymisen jälkeen oli vuosikausia hiljaista kunnes tapasin sen kivan, lopulta ei niin kivan miehen. Mulla on kolme miespuolista ihmistä, joita kutsun ystävikseni, enkä ikinä käyttäisi heitä minään emotionaalisina tamponeina.

Kaksi heistä seurustelee ja yksi on sinkku omasta tahdostaan, eli heistä sun on turha olla huolissasi. Se sinkku kamumies kelpaisi minulle romanttisessa mielessä, mutta on hänen valintansa, että olemme vain ystäviä. Jos joku täällä vaivautuu vastaaman mun kirjotteluihin niin se lienee hänen oma valintasa, eikä sun varmaan tarvitse siitäkään olla huolissasi. Te täällä hengailevat vaan olette niin oman totuutenne sokaisemia, että ette vaan pysty ymmärtämään toista todellisuutta, sitä missä vaikkapa nyt just nyt elän.

No kuule ei ne tissit paina siinä seksin saannissa yhtään mitään. Enintään jollain hurahtaneella tissimiehellä, ja sekin ottaa pienitissisen jos ei muuta saa. Toki jos lihatiskibaarissa on valintatilanne, niin valinta usein osuu paremman näköiseen. Eli suakin on jyystetty ja käytetty "ihan nuorena aloitetusta parisuhteesta lähtien. Ja tuosta viestistä huomaa multinikkeilyn, on sen verran samankaltaista luetun ymmärtämisen puutetta, kuin eräällä toisellakin setämiehellä, joka potee ikäkriisiään.

Kyllähän totuus on se, että sinä saat kyllä halutessasi seksiä sormia napsauttamalla miehiltä, eli siitähän tässä aloituksessa oli kyse. Se, että sinulla on itsetunto ongelma ja et halua antaa miehille ja saada seksiä on tietysti toinen juttu.

Seksihän on ihmisen perustarve päivastoin kuin aikuisten ihmisten koheltamisen katselu ja kuuntelu oopperassa tai vaikkapa nykytaidetöherrysten tuijottelu nykytaiteen museossa ja näitäkin toimintoja rahoitetaan jo avokätisesti julkisista varoista. Kaikenlaista älytöntä kommentointia edellä Myös miehen pitää olla kokenut. Kypsä nainen on seksuaalinen ja osaa nauttia ja antaa. Ja nainen voi kyllä olla haluton vapaaehtoisesti, jos mies vai vyöryy päälle kuin valas Parasta tässä ketjussa on naisluuserin selitykset joka välissä naisten rusinotumisesta.

Saatat hyvinkin olla oikeassa, että elävät puutteessa ja kovassa sellaisessa. Edes tänne tulevat pakolaiset eivät heitä huoli, sillä parasta ennen päiväys on jo mennyt. Pakolaismiehiä kiinnostaa enemmän nuo alaikäiset tytöt, koska ovat vielä niin kiinteitä ja tuoreita.

Keski-ikäiset naiset alkavat olla jo sellaisia kaikkiin kyllästyneitä kurppia. Alapää ei enää ole yhtä tiukka kuin nuorena oli. On lähinnä sellainen roikkuva härpäke.

Ruma alapää estää miehillä stondiksen. Tietysti myös huono lihava vartalo. Miten on sen ruokavalion kanssa? Welhonhihoja ei kukaan normaali mies katsele. Seitsemääkymmentä käyn, ja tarjokkaita piisaa. En huoli, koska olen aseksuaali, enkä kuitenkaan enää saisi lapsia.

Suomi mies tykata ruma pillu ;D. Nuorena naisena olin jatkuvassa puutteessa. Se johtui ensinnäkin siitä, että minulla oli käsitys, että minua ei kukaan huolisi edes pilkkopimeässä. Näin minua oli informoitu. Toisaalta siitä, että en tajunnut, että miehetkin on puutteessa ja että en tajunnut, etteivät ne voi tajuta jonkun naisenkin olevan puutteessa.

Mutta oikeasti hoidinkin omat puutteet paljon paremmin kuin joku kahden minuutin randompano olisi ne hoitanut. Eli ei se mitään. Kolmanneksi seurustelin itseäni vanhempien miesten kanssa, joilla ei ollut himot enää samalla tasolla kuin nuorempana. Joillain voi tietty olla, mutta heillä ei ollut. Nyt keski-iässä seksi ei ole samalla tavalla mielessä.

Seurustellessa seksiä oli välillä vähän liikaakin, koska se häiritsi mm. Ei sillä ettei se olisi ollut ihan kivaa, mutta kun aika on niin rajallista. Sinkkuna kyllä joskus on puutteessa, seksin ja hellyyden ja läheisyyden ja juttuseuran. Vastaa alkuperäiseen viestiin Puutteessa elävät naiset Minä en usko että kaikki naiset saavat seksiä.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Olemme viimeinkin avanneet Deitti. Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Kerro menostasi muille ja löydä seuraa entistä helpommin.

Vietä elämäsi tärkein hetki kylpyhuoneessa ennen kuin annat itselaukaisijan laulaa. Tammikuussa olin hyvin onneton silloisen poikaystäväni vuoksi, joka tuntui olevan kiinnostuneempi kaikista muista naisista paitsi minusta. Koston henki heräsi ja sain ajatuksen hakea miehen netistä ja sitten brassailla Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista.

Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen LongPathWalker , 45 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Rakkaustarinat Tammikuussa olin hyvin onneton silloisen poikaystäväni vuoksi, joka tuntui olevan kiinnostuneempi kaikista muista naisista paitsi minusta. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat.

Miehen pientä penistä ei saa afrikkalaisemmaksi käytännössä millään. En ole missään kohtaa tässä sanonut, minkälainen miehen pitäisi mun mielestä ulkoisesti olla parisuhdetta ajatellen, teit vain omia olettamuksia. Totesin ainoastaan, että ne jotkut harvat miehet, jotka on olleet minusta kiinnostuneita, sattuivat teoriasi vastaisesti olemaan pitkiä.

Viittasin myös kuvaamani naisen kokoon tarkoittaen, että hän oli keskivertonaista pidempi, kuten miehet usein tapaavat olemaan. Saattaisi hyvin kelvata hintelä ja lyhyt mies, jos olisi kaikin puolin mukava ja sopiva. Ujous olisi varmaan noista se suurin este, tai hidaste.. Mulla jopa on kaverimies joka on lyhyehkö ja hintelä, mutta maailman ihanin ja viisain mies..

Valitettavasti hänen tahdostaan ollaan vaan kavereita. Ei se mitään ymmärrän kyllä että sinulla vanhalla haaskalla ei ole enää mitään kun ulkonäkösi on ollut jo vuosia mennyttä, se on tainnut hieman pehmittää korvienväliäsikin. Nyt leikit nuorta ja haluttavaa jakamalla väljää monen miehen nussimaa vanhaa huoran vittuasi nuorille pojanrimpuloille, jotka eivät ikäistään kaunotarta saa ja panetus on kova, joten tyytyvät sinuun.

Ja toinen porukka, joka tyhjentää kassinsa sinuun on lähibaarin pultsarit Olet paitsi vanha rusina, niin myös lutka, mikä tekee sinusta entistä säälittävämmän, et osaa edes rusinoitua kunnialla. Miten niillä tisseillä muka on niin suuri merkitys, kun pimeässä kuitenkin nussitaan? Sellaiset oikein isot, kauheat roikkuvat ja hölskyvät lehmänutareet naisella eivät ole yhtään kivat.

Lyhyenä ja hintelänä minua aina kiinnostaa mitä naiset tarkoittavat lyhyehköllä ja hintelällä? Eli saanko kysyä miten pitkä kaverimiehesi suurin piirtein on? Tässä kolme miestä, erittäin hintelästä normaalivartaloiseen. Kuka näistä on lähinnä kamumiestäsi? Voi raukkaa ku ei saa pilluu ni täytyy sitten haukkua ihmistä jota et tunne.

Olet kyllä säälittävä ihmispaska ja voin sanoa et sun mielipiteet on yhtätyhjän kanssa. Mutta sitä kohti tässä ollaan menossa, koska en ole enää lähelläkään täysjärkistä tän asian takia. Pieni muna ei kuitenkaan miesten onneksi näy päälle päin.. Ei se nyt niin paha puute mun mielestä ole, pienimunaisuus, naisen voi kyllä tyydyttää muutenkin.

No sama se on kuule teillä miehillä. Hyvin harva saa nuorta naista suhteeseen. Ai nii sai Kimi Räikkönen. Ootas se taitaa olla rikas ja menestynyt et turha länkyttää. Harva nuori ottaa vanhaa äijää tosissaan. Pyyhkii perseensä teijän ma höpinöillä. Porukassa on aina komeampi mies, ja kaikki naiset kyyläävät sitä komeinta. Paitsi jos porukassa on sosiaalinen alfa joka "ottaa tilanteen haltuun", kaikki naiset ihailevat sitä alfaa. Lähtökohtaisesti enemmistö miehistä ei ole mitään, he ovat ilmaa kunnes jollain sirkustempuilla onnistuvat herättämään naisen huomion, viettelemään rohkeasti muttei liian rohkeasti, ja etenemään juuri oikeista napeista huippuviulistin ajoituksella edeten kohti makkaria.

Sitten EHKÄ onnistaa, ellei naisen fiilis jostain kumman syystä latistu kuukautiset, laskuhumala, väsymys, jne , jolloin hän päättää ettei ollutkaan kemiaa. Onko yksikään mies koskaan huomannut sinua? Jos kyllä, onnittelut - tilanteesi on parempi kuin useimmilla palstan miehistä. Kuule sä et mun pillun tiukkuudesta tie tuon taivaallista vaikka se vois tietty sun unelmissa kompensoida sun surkee tai nakkimunaa ja ruttusiapalleja.

Katsos kun käyttö vaan tiukentaa pimperoa. Et kierrä sä vaan ne ruttupallis tiukemmin kätees voi jopa vähän helpottaa ahdistusta. Pituutta hänellä on varmaankin jotain vähän päälle cm.. Jos noista pitää valita, niin kamumies on lähinnä kakkosvaihtoehtoa.

Hän on vaan jotenkin kuivakampi ja vartalon malli kulmikkaampi.. Sinun ikäiselläsi naisella ei ole pillua vaan elähtänyt monen miehen mällit niellyt oksettavan näköinen emävittu. Ja minun munani on iso, naisetkin ovat sanoneet niin, mutta sitä en haaskan emävittuun työnnä.

Kurppa käy jo kovilla kierroksilla, nouseeko savu korvista? Kummasti ne mielipiteeni saavat kurpparavion kiehumaan ja saan pillua kun avaan netin ja valkkaan sieltä kauneimman ja nuorimman ja soitan hänelle. Pienitissinen nainen voi olla tosi seksikäs, jos on muuten naisellinen. Pienimunaista miestä sen sijaan ei kukaan nainen pidä miehenä ensinkään, vaikka kohteliaisuuttaan muuta väittäisivät. Eivät itse ainakaan halua oman miehensä olevan huonosti varusteltu.

Varsinkin kun nykyaikana kenenkään naisen ei enää tarvitse sosiaalisten paineiden, maineen yms. Kummasti mun munan saanti saa sut länkyttää tota samaa paskaa.

Kannattaa en kerralla vaihtaa se suurentava peili normaaliin ni näkyy sitten nakki sellasen ku oikeasti on. Vai oikein naiset sanonu. Ai ne pornfilmien naiset ku oot tumputtanu ja luullut et puhuu sulle. Hyi helvetti suhun enkoskis pitkällä tikulla. Et jatka tumputtamista helpottaa vähän ni ei tarvi nii katkeran täällä huudella. Kuvaamasi perusteella tiedät siis hyvinkin minkälaista mun elämä on.

Valitettavasti en voi auttaa, en voi sille mitään jos tissinaiset ei sinusta kiinnostu, minä olen vaan kukkaruukku, eikä mulla ei ole mitään tietoa heidän kokemusmaailmastaan. Taatusti et oo pilluu saanu turha väittää. Tollaset saastaa kukaa koske. Sä se muuten aloit mulle aukoo et revi siitä.

Mä kyllä vastaan samalla mitalla tollasel ke nakkimuna idiootit. Kumpi käsi sul on kauniimpi ne on varmaan kyllä saman ikäsiä. Mut arvo vaikka kumpaa käytät sillä saa vaihtelua sit tohon muuten niin synkkää elämääs. Huomenna varmaa ystäväs pua tulee jakamaan tätä sunepätoivosta todistustaakka. Varmaan keksii nyt päänsä puhki millasella tarinalla sit huomenna tulee Teillä on kyllä niin kova onkelma ku kurpat saa seksiä ja ite ei.

Ai nii unohdin ne puistohuorat. En ole ikinä välittänyt suuremmin tisseistä, olen varmaankin enemmän peppumiehiä. Mutta ehkäpä ne haluamasi miehekkäämmät miehet välittävät, hyvin mahdollista. Minulla pituutta on alle cm, ja vaikka olenkin ihan ok kunnossa, ruumiinrakenne on hintelä. Etuna on varsin ok ammatti ja kämppä Punavuoressa.

Mainitsit jossain ketjussa olleesi suhteessa, sinulla ei siis ole tietoa ätmien kokemusmaailmasta. Ai maksullista seksiä harrastat. No ei yllätä et kyllä ilmatteeks saiskaa. Meinaatko oikein lapsiin sekaantua ku nuoremman ajattelit ostaa. Oot sit perkele viel pedofiiliki. Linnaan joudat ja nakki poikki. Sinä vajakki siis oletat, että miehiä täynnä olevassa huoneessa nuoren ja jumalaisen kauniin naisen tulee huomata, kuinka juuri sä säteilet jotain mystistä sielun säteilyä ja luonteen kauneutta, vaikka olet ämpäriruma ja seisot mykkänä nurkassa vihaa ja inhoa tihkuen?

Jos ei, niin kyseessä on parempien miesten viemä kiimavittu tai miehen pitää tehdä niitä sirkustemppuja. Sitä sanotaan ihan normaaliksi kanssakäymiseksi ihmisten kesken, sinä saatanan mielisairas runkkari. Pullakulta, kirjoita nyt vaan rohkeasti yhdellä nimellä! Olethan vihdoin ottanut lääkkeesi? Ja enhän joudu maksamaan niistä verojen muodossa?

Pikkulikan kirjoituksista on luettavissa klassinen tilanne. Voisin lyödä vetoa että takana on suhde rentun kanssa, mutta renttu löysi jonkun muun ja jätti.

Nyt haetaan emotionaalista tukea kilteiltä kamupojilta, jotka lohduttavat ja hiljalleen nostavat mielialaa. Kun näin on käynyt ja fiilis on parempi taas, pian löytyy uusi renttu Taisit ärsyyntyä kun mainitsin ettei se olekaan mitään maagista kemiaa, vaan miehen pelimiestaitoja?

En edelleenkään ole esittänyt missään minkäänlaisia ulkonäkö- tai pituusvaatimuksia eli sillä on turha yrittää ratsastaa. Kirjoitat liikuttavasti miten kamalaa on, kun huoneessa on yksi hyvänäköinen mies.. Jos huoneessa on yksi hyvännäköinen nainen kaikki ukot kuolaa sitä.. Niin mutta kyllä ne rumatkin naiset siellä huoneessa saavat kaikki seksiä.

Eivät siltä haluamaltaan komeimmalta ja alfoimmalta mieheltä, mutta ilman eivät jää - jos eivät itse sitä nimenomaan halua. Miehet voivat totta kyllä kuolata sitä alusvaatemallin näköistä, mutta ymmärtävät oman tasonsa, nollamahdollisuutensa ja homma jää siihen katseluun ja illalla muistikuvalle runkkaamiseen. Poislukien siltä alfalta tai rikolliselta rentulta, joka pääsee ko. Tavallisella tylsällä miehellä ei mitään mahdollisuuksia.

Ei se nyt mikään salaisuus ole, alkuosa meni ihan oikein. Loputtoman pitkän kuivan kauden jälkeen luulin tavanneeni kivan miehen, mutta hän osoittautuikin kusipääksi. Siinä prosessissa hajosi minun pääkoppani ja nyt mellastan täällä palstalla..

Heikon kysynnän ja huonon psyykeen vuoksi luultavasti aika pitkään. En usko että kuitenkaan pelkoa siitä, että tulisi tilaisuutta toistaa samoja virheitä.. Ole hyvä ja mellasta vain. Mutta olen tuntenut kaltaisiasi tapauksia niin monta että tunnistan heidät jo kaukaa, jopa ruudun takaa.

On rentut, ja kiltit betat jotka auttavat sillä välillä kun toivutaan yhdestä rentusta ja odotetaan seuraavaa. Kiltit betat saavat kuulla miten sinulla ei ole kysyntää, ja he kertovat kuinka olet nätti ja fiksu ja kiva ja kyllä niitä miehiä riittää. Niin kuin kyllä riittääkin, todellisuudessa ne kamupojat ovat niitä joille ei riitä naisia koska Kun fiilis on parempi, löydät taas "kivan miehen", mikä ei tarkoita mitään koska naisten kielessä "kiva mies" voi tarkoittaa aivan mitä tahansa.

Sinulle renttua, toiselle pelimiestä, kolmannelle jännämiestä. Ja siinä vaiheessa ne kamupojatkin tippuvat kaverilistalta. Emotionaalinen tamponi heitetään roskiin kun sille ei ole enää käyttöä. Et sinä etsi mitään kivaa nörttipoikaa, vaan uutta renttua. Tämä on pelkkä välivaihe kaavassa joka toistuu ja toistuu. Ja lopeta valitus niistä tisseistä, huvittavaa katsella kuinka netistäkin löytyy kamupoikia boostaamaan egoasi. Tiedät jo että saisit miehiä.

Kunnollisiakin, mutta niitä et halua. Toivottavasti tosielämän kamupoikasi viisastuvat ja lähtevät etsimään itselleen naista sen sijaan että istuvat kuuntelemassa valitustasi. Vielä pari kommenttia, sitten tutimaan. Voisin lyödä vetoa siitäkin että tämä mies on emotionaalinen tamponisi, ja olette kavereita sinun tahdostasi, ei hänen. Sinä luulet tietäväsi minusta kaiken, mutta valitettavasti olet väärässä.. Olisikin asiat niin, kuin ne esität.

Pitkän nuorena aloitetun parisuhteen päättymisen jälkeen oli vuosikausia hiljaista kunnes tapasin sen kivan, lopulta ei niin kivan miehen. Mulla on kolme miespuolista ihmistä, joita kutsun ystävikseni, enkä ikinä käyttäisi heitä minään emotionaalisina tamponeina. Kaksi heistä seurustelee ja yksi on sinkku omasta tahdostaan, eli heistä sun on turha olla huolissasi. Se sinkku kamumies kelpaisi minulle romanttisessa mielessä, mutta on hänen valintansa, että olemme vain ystäviä.

Jos joku täällä vaivautuu vastaaman mun kirjotteluihin niin se lienee hänen oma valintasa, eikä sun varmaan tarvitse siitäkään olla huolissasi. Te täällä hengailevat vaan olette niin oman totuutenne sokaisemia, että ette vaan pysty ymmärtämään toista todellisuutta, sitä missä vaikkapa nyt just nyt elän. No kuule ei ne tissit paina siinä seksin saannissa yhtään mitään. Enintään jollain hurahtaneella tissimiehellä, ja sekin ottaa pienitissisen jos ei muuta saa. Toki jos lihatiskibaarissa on valintatilanne, niin valinta usein osuu paremman näköiseen.

Eli suakin on jyystetty ja käytetty "ihan nuorena aloitetusta parisuhteesta lähtien. Ja tuosta viestistä huomaa multinikkeilyn, on sen verran samankaltaista luetun ymmärtämisen puutetta, kuin eräällä toisellakin setämiehellä, joka potee ikäkriisiään.

Kyllähän totuus on se, että sinä saat kyllä halutessasi seksiä sormia napsauttamalla miehiltä, eli siitähän tässä aloituksessa oli kyse. Se, että sinulla on itsetunto ongelma ja et halua antaa miehille ja saada seksiä on tietysti toinen juttu.

Seksihän on ihmisen perustarve päivastoin kuin aikuisten ihmisten koheltamisen katselu ja kuuntelu oopperassa tai vaikkapa nykytaidetöherrysten tuijottelu nykytaiteen museossa ja näitäkin toimintoja rahoitetaan jo avokätisesti julkisista varoista.

Kaikenlaista älytöntä kommentointia edellä Myös miehen pitää olla kokenut. Kypsä nainen on seksuaalinen ja osaa nauttia ja antaa. Ja nainen voi kyllä olla haluton vapaaehtoisesti, jos mies vai vyöryy päälle kuin valas Parasta tässä ketjussa on naisluuserin selitykset joka välissä naisten rusinotumisesta.

Saatat hyvinkin olla oikeassa, että elävät puutteessa ja kovassa sellaisessa. Edes tänne tulevat pakolaiset eivät heitä huoli, sillä parasta ennen päiväys on jo mennyt. Pakolaismiehiä kiinnostaa enemmän nuo alaikäiset tytöt, koska ovat vielä niin kiinteitä ja tuoreita. Keski-ikäiset naiset alkavat olla jo sellaisia kaikkiin kyllästyneitä kurppia. Alapää ei enää ole yhtä tiukka kuin nuorena oli. On lähinnä sellainen roikkuva härpäke. Ruma alapää estää miehillä stondiksen. Tietysti myös huono lihava vartalo.

Miten on sen ruokavalion kanssa? Welhonhihoja ei kukaan normaali mies katsele. Seitsemääkymmentä käyn, ja tarjokkaita piisaa. En huoli, koska olen aseksuaali, enkä kuitenkaan enää saisi lapsia. Suomi mies tykata ruma pillu ;D. Nuorena naisena olin jatkuvassa puutteessa.

Se johtui ensinnäkin siitä, että minulla oli käsitys, että minua ei kukaan huolisi edes pilkkopimeässä. Näin minua oli informoitu. Toisaalta siitä, että en tajunnut, että miehetkin on puutteessa ja että en tajunnut, etteivät ne voi tajuta jonkun naisenkin olevan puutteessa.

Mutta oikeasti hoidinkin omat puutteet paljon paremmin kuin joku kahden minuutin randompano olisi ne hoitanut. Eli ei se mitään. Kolmanneksi seurustelin itseäni vanhempien miesten kanssa, joilla ei ollut himot enää samalla tasolla kuin nuorempana. Joillain voi tietty olla, mutta heillä ei ollut. Waild on puolestaan yökerhokompleksi, joka on aikuisemmille, vähintään vuotiaille suunnattu biletyskeskus. Sieltä löytyy tanssilattiaa moneen makuun sekä karaokea ja livemusiikkia.

Mikäli yöelämä ei sinua kiinnosta seuranhakumielessä, kannattaa suunnata eri harrastusten ja kurssien pariin! Salilla ja muun urheilun parissa voit päästä samanhenkisten ihmisten kanssa juttusille. Vielä parempi harrastus sinkulle on jonkin uuden taidon oppiminen — lähde vaikkapa kokkaus- tai kielikurssille tai muuhun vastaavaan sosiaalisen harrastuksen pariin. Joko olet järjestänyt itsellesi deittiseuraa? Mihin uuden tuttavuuden kanssa kannattaisi suunnata?

Treffipaikaksi sopii yleensä ihan klassinen kahvilaympäristö. Vaasan keskusta on kompakti ja mukavia kahviloita löytyy useita. Esimerkiksi Café Sweet Vaasa on hyvä valinta, mikäli kaipaatte kahvin kylkeen herkullisia leivoksia. Hyvä kakku saa yleensä niin naisen kuin miehenkin hyvälle tuulelle, joten ei muuta kuin kakkukahveille tutustumaan toisiinne!

Mikäli kaipaatte vahvempaa drinkkiä jään murtamiseen, Vaasasta löytyy rentoja ja tyylikkäitä baareja, joissa musiikin äänenvoimakkuus on säädetty keskusteluystävälliselle tasolle. Vielä yhtenä vaihtoehtona ovat aktiviteettitreffit, mikäli kahvittelut tuntuvat liian jäykältä.

Tiesitkö muuten, että yhdessä koettu vaaran tunne saattaa altistaa rakastumiselle? Rakastuminen on tieteellisesti katsottuna jonkinmoinen hormonimyrsky ja elimistön stressitila, joten mikäli haluat edesauttaa rakkauden syttymistä, vie deittikumppanisi treffeille Wasalandia-huvipuistoon ja vuoristorataan! Jäsenemme täyttävät liittyessään persoonallisuustestin , jossa kysytään muun muassa tämän seksihalujen suuruutta. Tutkimme tuloksia tehden vertailua eri kaupunkien kesken, ja paljastui, että Vaasassa on kovimman libidon omaavimmat sinkut!

Mikäli etsit treffiseuraa Vaasasta vakituiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen, liity mukaan Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa seuraa! Löydät toimituksen myös Google Plussasta.

Prostituuttien Puhelinnumero © 2018