Iso mulkku pillussa seksifantasiat

iso mulkku pillussa seksifantasiat

Olimme lähdössä vuokraamallemme suhteellisen isolle huvilalle kavereiden kanssa. No, ainakin se oli suhteellisen suuri kämppä opiskelijoiden maksamana. Viiden päivän vuokra oli melko halpa, vaikka paikka sijaitsikin järven rannalla ja oli hyvin uuden oloinen rakennus.

Hintaa luultavasti alensi huvilan sijainti, sillä se oli melko syrjässä mistään kunnon asutuksesta, joten olisimme oman onnemme nojassa huvilassamme. Kauppa kyllä sijaitsi puolen tunnin ajomatkan päässä, joten emme täysin eristyksissä olisi.

Omallani ja kaverini Jussin, sillä kaikki eivät mahtuisi yhteen autoon. Jussi oli mielestäni melko huono kaveri, sillä hän ei koskaan ottanut minuun yhteyttä eikä koskaan kutsunut minua mukaan menoihinsa.

Nyt hän oli kuitenkin alun perin ehdottanut tätä matkaa minulle. En ollut aluksi uskonut matkaan ollenkaan, sillä usein tällaiset ideat tuppaavat jäämään taka-alalle. Nyt se oli kuitenkin jostain syystä totta. Jussin auto kaartoi pihaan. Ulkona Jussi kömpi jo ulos autosta Tonin istuessa yhä pelkääjän paikalla. Moikkasimme ikkunan läpi toisillemme. Toisin sanoen Antti on kotiarestissa.

Hän tuskin haluaisi tehdä itsestään täyttä pelleä siskonsa nähden. Katsahdin nyt tarkemmin autoon ja takapenkillä näkyikin kaksi nuorta tyttöä. Anna oli Jussin pikkusisko. Heillä oli kolme vuotta ikäeroa. Jussi oli vuotias kuten minäkin, mutta hänen siskonsa oli siirtymässä vasta yhdeksännelle luokalle eli hän oli nyt vuotias naisenalku.

En ollut koskaan jutellut Annan kanssa suuremmin, vain ohimennen muutamia lauseita, eihän meillä paljoa yhteistä ollutkaan. Annan vieressä istui ilmeisesti hänen kaverinsa. Häntä en ollut muistaakseni ennen tavannut. Heitettyäni matkatavarani autoon ja tarkistettuani kaiken olevan OK sisällä ja ovien olevan lukossa lähdimme jatkamaan matkaa Tommille.

Jussi ajoi edellä ja minä perässä. Matkalla kuuntelin radioita, jossa kerrottiin poliisin pitävän tehovalvontaa. Arvelin tämän keventävän vähän Jussin tunnettua raskasta kaasujalkaa.

Tommin pihaan tultuamme Tommi asteli pian ulos tyttöystävänsä Jennan kanssa. Jenna oli hyvin kaunis ilmestys, tosin luonteeltaan melko ujo. Mielestäni se oli hyvin söpöä, vaikka Tommi olikin sitä joskus saivarrellut. Ei tarpeeksi räväkkä kuulemma, mutta uskon — ja toivon — sen olleen vain humalaisen nuoren avautumista. Heidän takaa ulos juoksi Mira.

Hän on iloinen ja hyvin nauravainen persoona. Miran mielestäni isot, ainakin C-kokoiset rinnat hyppivät ylösalas hänen askeltensa tahdissa. Kuppikoot kulkevat kuin ajokorttiluokatkin. B-luokka taas on se tavallisin, minkä useimmat ajavat.

Miran C-luokan rintoihin tarvitaan jo enemmän ammattiopetusta, sillä ne vaativat enemmän käsittelytaitoa…. Mira on myös hyvin nätti tyttö muutenkin. Hän ei ehkä ole samalla tavalla kaunis kuin Jenna, joka on kaunis sinisilmäinen blondi. Jennassa on sitä jotakin, joka puuttuu Miralta. En osaa oikein sanoa, mitä se on, mutta jokin Jennassa vain sytyttää enemmän. Mira on kuitenkin myös yhtä ujo kuin hänen paras kaverinsa Jenna, ja Miralla on pitkät ruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Vierekkäin Jenna ja Mira ovat kuin yö ja päivä.

Molemmat ovat omalla tavalla kauniita, molemmissa on erilaiset hyvät puolet. Olin aina ollut hieman ujo, ja kauniille naisille jutteleminen oli silloin tällöin ongelma. Mä aattelin ristiä sen Janis Petkeeksi… Tommi sen sijaan on nähnyt ilmankin jatketta, etkö joo? Tommi ei ole koskaan pitänyt, jos joku hänen mielestään flirttailee Jennalle.

Tommi on hyvin mustasukkaista sorttia, mutta ei anna sen yleensä näkyä. Ja Alkoa siellä tuskin ainakaan on. Kömmin itsekin takaisin kuskin paikalle ja käynnistin autoni.

Mira hyppäsi viereeni, Tommi ja Jenna taas kömpivät takapenkille. Lähdimme nyt vuorostaan kulkemaan kohti lähellä olevaa Prismaa.

Jussi kulki taas edellä ja minä seurasin. Prisman pihalla jätimme automme vierekkäin parkkiin ja nousimme ulos autosta. Katsahdin Jussin autosta ulos astuviin Annaan ja hänen kaveriinsa.

Parempi on ehkä, jos tytöt jäävät tänne tai menevät ostamaan omia asioitaan kaupasta eikä seuraa veljeä. Anna ja hänen kaverinsa vain hihittivät päälle. Anna juoksi vielä veljensä perään ja käski ostaa jotakin helposti päähän menevää. Itse ehdotin Annalle, että miten olisi muovipussi, mutta tyttö ei tainnut pitää ehdotuksesta. Jussi sanoi katsovansa mitä ostaa, mutta ei kuulemma ainakaan paljoa.

Itse lampsin suoraan Alkoon muiden mennessä katsomaan, mitä kaupan puolelta löytyisi. Olihan kauppakäynti huvilaltakin toki mahdollinen. Ruokaa ei tarvinnut ostaa, sillä Jenna ja Mira olivat ostaneet jo valmiiksi koko porukalle ruokaa.

Olivat luultavasti sen takia halunneet ostaa itse ainekset, jottei koko reissun ravinto koostuisi rasvapitoisista pika-aterioista. Otan varmaan IVA-bissee ja jotain vahvempaa. Noita tölkis olevia siis. Juuri tuollaiset viattoman pienet ja söpöt eleet tekevät Jennasta Jennan. Ne pienet, mutta hyvin kiihottavat eleet. Mä oon rohkee ja otan lavan tätä ja sitten tuolta jos sais jotain parikymppistä. Siis juotavaa, elä nyt mieti mitää tuhmia.

Anna ja Sonja hymähtivät vienosti. Huomasin sivusilmällä, kuinka he tuijottivat minua. Hyppäsimme Jennan kanssa autoon odottamaan muita. Jenna tuli etupenkille pelkääjän paikalle ja laittoi radion päälle. No kiitos, mutta miks sä mua ihailet? Oli suorastaan pakko flirttailla vähän, joskin hyvin miedosti Jennalle, kun Tommi ei ollut paikalla. No ken on ihailijain? En ole koskaan pitänyt itseäni kovin machomiehenä. En ole mitenkään erityisen lihaksikaskaan ruumiinrakenteeltani.

Ovat varmaan jo keskustelleet sun mulkun koostakin! Että semmosia ovat jutelleet… No mutta ei se paljoa ilahduta. Ne on, hei, vuotiaita! Älä nyt siihen paikkaan räjähdä! Tämä oli hyvin yllättävää käytöstä Jennalta mielestäni. Ei hän aikaisemmin ollut puhunut yhtä avoimesti tällaisista, ainakaan minun kuullen.

On ne, joo, vuotiaita, mut eihän sun nyt pakko ole… tiedäthän. Sen ku vaan kiusottelet. Ei ehkä Annaa, kun se on Jussin sisko, mutta Sonjaa sä nyt voisit vähän vietellä.

Vaikka vaan huvin vuoks. Treenaat, kato, sun taitojas! Miksi ihmeessä häntä niin kiinnosti, mitä seksuaalista toimintaa minä tekisin reissun aikana? Olivatko tytöt jutelleet hänelle jotain? Miksi ihmeessä Jenna oli yhtäkkiä niin avoin? Kyllä hän oli söpö tyttö, pakko se oli myöntää.

Pian muut talsivatkin jo takaisinpäin. Pojat olivat varastoineet mukaansa olutta ja lonkeroa. Sillä kyllä varmasti selviäisi loman ylitse. Olin yhä hämmentynyt Jennan puheista, mutta pyrin olemaan ajattelematta sitä. Flirttailiko hän juuri minulle vai oliko hän vain humoristinen? Parempi kai olla ajattelematta asiaa liikaa.

Tai siis joo, mutta kuunneltiin vaan musiikkia tässä odotellessa. Ja niin hän tekikin. Jenna otti kengät pois ja laittoi ne takapenkin lattiatilaan. Sitten hän nousi seisomaan istuimelleen ja lähti etupenkkien välistä taaksepäin. Kun Jennan lantio oli pääni korkeudella, tein automaattisesti nopean päässälaskun.

Jennalla oli päällään minihame, hänen lantionsa oli pääni tasolla ja hänellä oli etukumara asento. Katsastin ensin peilistä asian ja kyllä, näin vilauksen Jennan alushousuista.

Käänsin päätäni mukamas katsomaan, miten siirto-operaatio sujui ja letkautin epäilyksiä häivyttämään, etteikö hän löytänyt helpompaa reittiä. Alushousuvalinta hieman yllätti minua, mutta miellytti silti kovasti. Nopealla vilkaisulla sain selville, että Jennalla oli päällään vaaleanpunaiset stringit. Tällä välin Mira avasi oikeanpuoleisen etuoven ja tuli istumaan. Nyt kiinnitin huomiota enemmän myös hänen asuvalintaansa: Taisi ilmeisesti olla lämmin ilma.

Hurautimme maantielle ja laitoimme navigaattorin käyntiin. Musiikki soi hiljaisella, jotta keskustelu kävisi helposti. Tytöt naureskelivat ja juttelivat jostain. En välittänyt kuunnella keskustelua sen suuremmin, vaan keskityin ajamiseen ja omiin ajatuksiini. Mitäköhän tämä kesä toisi tullessaan?

Liikenteessä ainakin oli vähän ruuhkaa, joten turhan leppoisaksi ei ajomatka näemmä muodostuisi. Toisaalta joutuisasti kulkevassa liikenteessä on ihan mukavakin ajella, kunhan ei ketään idiootteja ilmaannu perään ajelemaan.

Ajeltuamme noin tunnin tie oli käynyt jo tyhjemmäksi ja saimme ajaa lähes yksiksemme. Muut olivat ilmeisesti matkalla eri suuntaan kuin me, ja olihan kuitenkin maanantai. Saavuimme ohituskaistaiselle tienosuudelle ja arvelin Jussin tulevan rinnalle ajamaan muutamaksi kilometriksi, ja niin hän tekikin. Takanamme ei ollut ketään eikä edessä näkynyt ainakaan tällä hetkellä muita autoilijoita tulevan vastaan.

Tervehdimme toisiamme ja matkustajat ilmeilivät jotain toisilleen. Kuitenkin jostain miehisyyden ja kilpailuhaun syövereistä jokin pakko sai minut vaihtamaan vaihteen neloselle ja kiihdyttämään satasesta ylöspäin. Myös Jussi teki ilmeisesti saman hetken viiveellä. Tämä vain lisäsi minulle vettä myllyyn ja kiihdytin yhä entisestään. Muut nauroivat ja huusivat mukana iloisesti. Tämä loi minulle jotain kummallista voittajan tunnetta. Ohituskaista oli loppumassa ja Jussi antoi vauhdin laskea hitaasti päästäkseen takaisin taakseni.

Juuri tällöin huomasin edessä olevan kameratolpan ja jarrutin voimakkaammin. Jussi onneksi kerkesi itsekin jarruttaa, mutta kovin suurta väliä ei autojemme välille jäänyt. Vauhtia oli yhä liikaa, mutta ehtisimme hyvin hidastaa nyt ennen kameraa. Autoa ajava poliisi katsoi murhaavasti kohti, mutta ajoi kuitenkin onneksi vain ohi. Matka taittui taas leppoisasti ja kaikki rauhoittuvat vähän ajan päästä. Päämäärä oli enää noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Tommi nukkui takana ovea vasten ja Jenna hääräsi jotain omiaan.

Musiikki oli hiljaisella eikä kukaan puhunut mitään. Liikenteessä ei tapahtunut mitään sen kummallisempia. Katsahtaessani peiliin huomasin Jennan tuijottavan minua takaisin. Kohotin kulmakarvoja ja katselin ikään kuin pelästyneesti takaisin. Jenna hymyili ja iski silmää, jonka jälkeen hän alkoi taas tuijottaa ulos autosta. Katsahdin vuorostani Miraan, joka myös tiiraili kovasti vain ikkunastaan ulos ja nojasi käteensä. Minihame oli valahtanut hieman paikaltaan, muttei tarpeeksi. Ihailin kuitenkin Miran jalkoja.

Miten nekin pystyivät jo itsessään näyttämään niin houkuttelevilta, niin haluja nostattavilta? Kauniissa naisessa ei ole juuri mitään, mikä ei miestä kiinnostaisi tai kiihottaisi.

Tommi nukkui yhä ja nyt myös Jenna oli sulkenut silmänsä. Avasin ikkunat ja aloin tehdä pieniä mutkia tiellä. Laitoin toisen käden ikkunasta ulos ja heilutin takana tulevalle Jussille. Siihen kesään kauan, kauan sitten syksyksi kääntyneeseen… ja oman hahmoni ensirakkauden poltteessa nääntyneeseen..!

Muut katsoivat minua hieman hölmistyneenä, mutta pääsivät sitten itsekin fiilikseen mukaan. Mira työnsi päänsä ja kätensä ikkunasta ulos ja alkoi heilutella niitä. Kenties tästä reissusta tulisikin jotain hauskaa.

Seurasimme navigaattorin ohjeita ja ajelimme hiekkateitä noin vartin verran, kunnes saavuimme perille. Parkkeerasimme autot suurehkoon nurmipihaan ja ihastelimme rakennusta.

Tie oli tuonut meidät rakennuksen vasemmalle puolelle etuoveen päin katsottuna. Rakennus oli kokonaan kelohirsistä rakennettu. Siinä oli kaksi kerrosta ja järvelle avautuva parveke sekä kuisti. Sekä kuistilla että parvekkeella oli puutarhatuolit ja -pöydät. Niissä varmasti kyllä kehtaisi viettää iltaa jutellen ja olutta nauttien kavereiden kanssa. Katselin järvelle ja arvelin ilta-auringon osuvan juuri tälle puolelle järveä.

Takapihan puolella ei ollut ovea, mutta seinää pitkin kasvoi jokin pitkä ja monihaarainen köynnöskasvi. Talon oikealla puolella oli grillikatos, jonka keskellä oli grilli. Tukeista tehdyt istuimet kiersivät grillin ympärillä. Järvelle vei jokin terassinjatke, jonka perässä oli laituri. Siinä oli kaksi ovea, joista toinen oli selvästi etuovi sisälle, mutta jäimme pohtimaan, mikä toinen oli.

Jussi haki avaimen sovitusta paikasta talon kulmalta ja avasi etuoven. Lampsimme kaikki sisään ja ihastelimme taloa myös sisältä. Vasemmalla oli jonkin sortin olohuone, jossa oli kaksi sohvaa ja TV sekä pieni pöytä sohvien edessä. Edessä oli kierreportaat yläkertaan, joiden alla oli säilytystilaa tavaroille. Portaiden oikealla puolella oli wc. Sen vieressä oli keittiö.

Suoraan etuovesta oikealle oli saunatilat sekä ns. Samassa huoneessa oli myös ulko-ovi, joka paljastui mysteerioveksemme. Kaikki makuutilat olivat siis yläkerrassa. Yläkerta koostui neljästä eri makuuhuoneesta, joista kaksi oli yhden hengen ja toiset kaksi parisängyin varustettuja. Myös toinen wc sijaitsi yläkerrassa.

Portaiden vieressä oli pieni tila, johon oli sijoitettu lukuvalo ja muutama sohva. Anna ja Sonja vain tirskuivat mukana. Mites jos toi pariskunta nukkuu yhes, tytöt toisessa ja jotkut kaks homoa tuolla kolmannessa?

Pohdittuamme aikamme jakoa tulimme viimein päätökseen. Jenna ja Tommi nukkuisivat ensimmäisessä, parisängyllisessä huoneessa. Mira, Anna ja Sonja nukkuisivat toisella parisängyllä varustetussa huoneessa. Jussi ja Toni nukkuisivat molemmat yhden sängyn huoneessa, kun sinne löytyi sängyn alta yksi ylimääräinen patja. Minulle jäisi viimeinen, yhdellä sängyllä varustettu huone. Purettuamme tavaramme omiin huoneisiin ja järjestettyämme sängyt valmiiksi nukkumista varten — ettei sitä joutuisi humalapäissään tekemään — aloin tutkia keittiön antimia.

Veden- ja kahvinkeittimet näyttivät puhtailta. Huuhtelin kuitenkin vedenkeittimen ja keitin siinä vettä, jonka kaadoin sitten pois. Keitin vaan ton ylimääräsen määrän, et se on puhdas. Pystyisinköhän edes menemään samaan aikaan saunaan ilman jäykistymisiä? Juttelimme kesästä ja koulusta Miran kanssa keittiössä teen ohella.

Minä keskityin enemmän kuunteluun ja Mira kertoi elämästään. Välillä asiaa meni paljonkin ohi, kun jäin vain katsomaan tuota kaunista naista. Voi luoja, miten viattomalta ja suloiselta hän näyttikään. Juotuamme teemme menimme olohuoneeseen muiden seuraan. Sohva oli jo muuten täynnä, joten pyysin Miraa istumaan syliini. Nuo isot… tai siis vanhemmat tytöt onkin naisia.

Löydettyäni tulitikut aloin etsiä, josko sisällä olisi valmiiksi polttopuita. Huoneeseen oli paistanut aurinko jo pitkään ovessa olevasta ikkunasta ja siellä oli hyvin kuuma. Muuta taloa oli tuuletettu pitämällä ovea ja keittiön ikkunaa auki. Päätin ottaa mustan t-paitani päältä, ettei siihen heti tarttuisi hien hajua.

Koska sisällä ei ollut puita, otin puukorin ja lähdin hakemaan pihalta polttopuita. Laskin korin maahan ja aloin latoa pieniä ja hieman suurempia halkoja koriin. Pienillä haloilla saunan saisi syttymään nopeammin. Annoin suudelman oikealle hauikselleni ja sanoin:. No mä sytytän tän saunan, niin te tytöt voitte tulla tänne ensimmäisinä. Katselin, kun Anna hipsi takaisin keittiöön, ilmeisesti Sonjan luokse. Nappasin saunan eteisestä tulitikut, muutaman polttopuun ja sytykkeitä mukaan.

Ladoin sytykkeet ja puut saunan pesään ja tarkistin tuhkaluukun. Huokaisin lievästä tuskastumisesta huomatessani tuhkaluukun olevan täynnä. Eikö mikään voi mennä helposti?

Toisitko jonkun pienen muovipussin keittiöstä? Vastausta ei kuulunut, joten päätin kävellä omatoimisesti keittiöön. Annaa ei näkynyt, mutta edessäni oli Sonja kurkottamassa ylähyllylle. Pieni sievä peppu liikkui ylösalas edessäni Sonjan yrittäessä seistä varpaillaan. Sonja hätkähti ja kääntyi ympäri nopeasti lyöden päänsä kaapinoven kulmaan. Katsoin minua lyhyemmän tytön päälakea ja totesin, ettei ainakaan verta valunut.

Pyydeltyäni vielä kerran anteeksi otin muovipussin ja läksin saunalle. Tyhjensin tuhkaluukun ja jätin pussin odottamaan viereeni, kunnes veisin sen pois. Sain tulen syttymään muutaman yrityksen jälkeen. Katselin tulta hetken, jonka jälkeen lisäsin puita ja menin ulos olueni kanssa. Mira ja Jenna olivat laiturilla, joten suuntasin matkani sinne. He liottivat jalkojaan vedessä. Hiivin hitaasti tyttöjen taakse ja nappasin yhtäkkiä Miraa olkapäistä. Jatkoin poikien kanssa juttelua ja kaljan kittaamista.

Grillin äärellä upposi muutama olut ja tunnelma alkoi käydä paremmaksi ja mieli yhä himokkaammaksi. Sovimme Miran ja Jennan kanssa, että he voisivat mennä ensimmäisenä ja me miehet toisena. Anna ja Sonja tallustivat myös grillin äärelle, siiderit kädessä.

Juttelimme niitä näitä ja katselimme, kun Mira ja Jenna kirmasivat uimaan järveen. Katseeni kiinnittyi tässä kohtaa hetkeksi Miran ylösalas pomppiviin tisseihin, mutta palasin sitten maanpinnalle ja jatkoin keskustelua. Avatessani neljättä olutta tytöt tulivat vaatteet päällä ja kasvot punaisina grillin luokse ja sanoivat, että me voisimme mennä nyt. Lampsimme miesporukalla saunaan ja pyysimme, että tytöt alkaisivat kohta tehdä makkaroita.

Riisuunnuimme saunan eteisessä ja menimme pimeähköön saunaan sisään. Olut jäi toiseen huoneeseen odottamaan. Kävin lauteiden toiseen nurkkaan istumaan ja muut pojat kävivät siihen viereen, Tommi lähimmäiseksi. Tommin käydessä istumaan näin silmäkulmalla Tommilla olevan siistitty trimmaus, kuten itsellänikin. Itse olin melko hiljaa koko saunomisen. Istuin vain silmät kiinni ja mietin, miten saisin jotain sutinaa illaksi. Kello oli noin kahdeksan illalla. Ei siis mikään kiire vielä minnekään.

Pojat astelivat alas lauteilta ja pesivät kukin vuorollaan itsensä saunassa lämmitetyllä järvivedellä. Poikien mennessä pukemaan Jussi kysyi, olinko tulossa vai en. Heitin muutaman kauhallisen vettä kiukaalle ja katsoin sieltä nousevia höyryjä. Kuuma vesihöyry kuumotti ihoa. Istuskellessani ajatukset harhaantuivat ulkona oleviin kahteen naisenalkuun.

Pohdiskellessani, mitä Annan vaatteet kätkevät alleen, Pikku-Jaakko alkoi heräillä alakerrassa. Keskeytin kuitenkin mielikuvitukseni ja nousin pois lauteilta pesemään itseäni. Huuhdeltuani itseni ja pestyäni hiukset menin saunan eteiseen pukeutumaan. Ottaessani bokserit tuolilta keittiönviereinen ovi aukesi ja Anna astui sisään selkä edellä, kantaen jotain sylissään. Anna hätkähti ja katsoi minuun — tai noin metrin verran kasvoista alaspäin.

Vedin pyyhkeen sulojeni suojaksi. Anna tajusi kuitenkin viimein poistua huoneesta. Olin oikeastaan hyvilläni tapahtuneesta. Laiskassa seisokinalussa ollut vehkeeni näytti varmasti suuremmalta, kuin mitä se on, mutta kuitenkin se näytti siltä, että se oli vielä levossa.

Jatkoin pukemista pieni virne naamallani. Pukeuduttuani huikkasin Annalle olohuoneen puolelle, että nyt oli turvallista tulla ja toivotin hyviä saunomishetkiä. Sen jälkeen menin ulos grillin luokse. Ilta liikkui leppoisasti eteenpäin. Söimme makkaraa ja joimme olutta hiljalleen. Jonkun ajan kuluttua myös nuoremmat tytöt olivat tulleet saunasta seuraksemme. Pohdin hiljaa itsekseni, mitä saunassa oli mahtanut tapahtua. Kenties Anna oli kertonut uljaasta kykloopista, jonka oli tavannut sattumalta pukuhuoneessa?

Ehkä se oli kiihottanut tyttöjä niin paljon, että nuoret tytöt olivat alkaneet tutkia itseään. Ja kun itsensä tutkiminen ei ollut riittänyt, he olivat alkaneet…. Nostin katseeni taas ylös maasta ja tuijotin grilliä hetken, samalla kun kuuntelin, mistä muut oikein puhuivat. Katsoin sen jälkeen Annaa, joka tuijotti minua takaisin silmiin. Katsekontaktia kesti muutaman sekunnin, jonka jälkeen Anna kääntyi vaaleat hiukset heilahtaen Sonjaan päin.

Hetken päästä Mira palasikin jo takaisin olueni kera. Koska paikkaa ei hänelle enää ollut, ehdotin hänelle, että istuu syliini. Tai jossain niin kutsutussa hoidossa? Jenna katsoi minuun ja hymyili. Itse jäin pohtimaan omia sanojani uppoutuen taas hetkeksi omaan maailmaani. Jatkoimme istuksimista oluita maistellen. Juttelimme grillin äärellä pitkään ja illan viiletessä Mira painautui lähemmäs minua vasten. Pidin käsiäni hänen ympärillään.

Anna ja Sonja lähtivät muita aikaisemmin katsomaan televisiosta jotain illan leffaa. Jokin aika myöhemmin Jussi ja Toni menivät kanssa katsomaan elokuvaa, kun ulkoilma oli käynyt heille liian viileäksi.

Itse puin hupparin päälle ja hain vielä yhden oluen. Juttelimme niitä näitä grillin äärellä, mutta sitten Jenna halusi mennä nukkumaan ja vei Tommin mukanaan. Jäimme Miran kanssa kahden lähes sammuneen grillin ääreen. Hoippuvasti astelimme laiturille, otimme kengät ja sukat pois ja laskimme jalat veteen. Menimme molemmat makuuasentoon laiturille, niin että jalat olivat kuitenkin vedessä. Jäimme katselemaan taivasta pitkäksi aikaa, juuri mitään puhumatta. Käänsin pääni vasemmalla puolella makaavan Miran suuntaan.

Hetken päästä hän tuijotti takaisin. Tilanne sai kehossani aikaan sen tutun jännittävän tunteen. Sydän alkoi tykyttää uuden intiimin tilanteen yllättäessä. Katselimme toisiamme ehkä noin 10 sentin päästä. Liikautin päätäni hieman Miraa kohti ja hän teki samoin minulle. Hitaasti päämme lähestyivät toisiaan, ja katselimme toisiamme silmiin. Suljin silmäni ja painoin huuleni hellästi Miran huulia vasten. Käänsin itseni kyljelleni ja toin oikean käteni hänen päänsä taakse ja aloin suudella intohimoisemmin.

Tätä oli jaksanut odottaa koko päivän. Mielestäni ensisuudelma on aina hyvin jännittävä ja ihana tilanne. Kaikki se seksuaalinen jännite vapautuu sen suudelman myötä. Se on kuin orgasmi ilman itse orgasmia. Ensin suonissa alkaa virrata adrenaliinia, kun seksuaalinen jännite rakentuu pikkuhiljaa kanssakäymisessä.

Sitten onnistunut suudelma, joka tuo valtavan hyvänolon tunteen. Endorfiinin syöksyessä suoniin ei tekisi mieli mitään muuta kuin hymyillä onnellisuudesta. Voiko ensisuudelmasta tulla edes paha mieli? Ainakin jos tilanteen osaa valmistella oikein ja jos oikeasti välittää toisesta, niin sitä tilannetta kannattaa myös odottaa.

Kuin huomaamatta tilanne kävi yhä kuumemmaksi ja kuumemmaksi. Mira oli tullut päälleni makaamaan ja suutelimme yhä intohimoisesti, kuten uudet parit tuppaavat aina suhteen alussa kiihkon vallassa tekemään. Tosin suhdettahan meillä ei ollut — kai? Suutelun ohella Mira hiveli käsillään hellästi kasvojani. Itse rohkenin siirtää käteni Miran takapuolelle. Pidin niitä siinä hetken, jonka jälkeen aloin hivellä hellästi tuota ihanan kiinteän tuntuista peppua.

Mira tuntui olevan melko hyvässä kunnossa, joten jonkinlaista urheilua hän varmaan harrasti. Mitään seuratoimintaa ei muistaakseni ollut. Hänellä oli kuitenkin turhan kiire ja hän horjahti taaksepäin laiturilla. Ennen kuin ehdin kunnolla edes reagoida, Mira molskahti jo järveen.

Nousin nopeasti istumaan ja huokaisin helpotuksesta, kun Mira oli jo pää pinnalla ja tulossa laituria kohti. Ainakin sun pyyhe on siellä. Autoin Miran ylös järvestä. Kun hän oli taas laiturilla, huomasin hänen paitansa olevan painautunut aivan hänen ihoonsa kiinni. Pyöreät rinnat olivat täysin edukseen tässä näyssä. Annoin hupparini hänelle ja käännyin katsomaan poispäin. Mieleni olisi aivan valtavasti tehnyt mieli katsoa tuota ihanaa kroppaa, mutta hillitsin itseni. Oli toimittava kuten herrasmies.

Kuulin, kun Mira otti märän paidan pois ja laski sen pöydälle. Kuulin hakasten aukeavan, ja Mira laski taas jotain penkille. Tämän jälkeen hän pyyhki itsensä ja hiuksensa pyyhkeeseen. Hetken päästä hupparin vetoketju meni kiinni.

Yllätyksekseni penkillä oli myös Miralla olleet housut. Pyyhe oli kietaistu hameenkorvikkeeksi. Jätimme Miran vaatteet kuivumaan saunaan ja menimme keittiön kautta yläkertaan. Mira toivotti hyvät yöt ja antoi suukon. Tämän jälkeen hän meni huoneeseensa. Hieman hölmistyneenä tyrmäävästä lopusta jäin seisomaan hetkeksi käytävälle. Huomasin kuitenkin kasvavan vessahädän, joten menin alakerran vessaan asioilleni. Samalla sain pohdituksi äskeisiä tapahtumia.

Illan loppu harmitti, joten lähdin takaisin yläkertaan hieman masentunein mielin. Avattuani huoneeni oven en ollut saada sanaa suustani. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta? Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut! Itse suosin synnyttäneitä naisia. Jos kohtu ei ole laskeutunut niin saa tikata koko 22 sentin mitalla. Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkään. Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa.

Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet.

Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään. Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta. Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta.

Olen asiasta kertonut miehelleni ja häntä ja minuakin vaivaa koska haava muistuttaa erityisesti häntä siitä että sisälläni on ollut jotain todella valtavaa. Itselläni kyseinen elin on kyllä aika iso, sellaista henrisaari-mattinykästasoa. Voin kertoa, että pari kertaa poikamiesvuosina tulivat fysiikan rajat vastaan, kun nainen tunsi kipua tai uskoi muuten ettei se mahdu. Samoin kortsut repesivät kerran pari, mikä johtui ehkä huonosta tekniikasta.

En ole koskaan ollut kenenkään oikeasti hennon, esim. Joskus ongelmia , Emme ole poikakaverini kanssa vielä olleet varsinaisessa yhdynnässä, mutta muuten peuhatessa on tullut huomattua että hänenkin vehkeellään näyttäisi olevan kokoa enemmän kuin olisi tarvis ja vähän hirvittää ja epäilyttää että tuleekohan yhdynnästä edes mitään, ja just tollanen repeäminen pelottaa.

Siksi tänne palstalle eksyinkin, lukeakseni muiden kokemuksia. Vaimon käsi ei myöskään ylety varren ympärille ja varsinkin terska on tosi suuri. Pituuttakin on niin että varovainen pitää olla. Kyllähän ne pari neitsyttä, jotka ovat vehkeeni nähneet ovat molemmat olleet aivan kauhuissaan.

Vaimon kanssa tosin vasta siinä vaiheessa kun perääntyä ei enää voinut, vaan oltiin jo naimisissa. Kyllä ne vaimon paikat siitä venyi. Ne joita pelottaa ottakaa vain rento asenne ja paljon rasvaa mukaan.

. MASSAGE MILF SEX NAISTEN LASKETTELUSUKSET

HEGRE ART OHJELMAPALVELU EXTACY

Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja . Laiha blondi karvainen pillu vie paksu kulli | nämä videot ovat vintage seksiä karvaisia, seksi on luonnollinen, ja seksi on mahtavaa. vintage sex elokuvat parhaat. Iso kulli anaali ja sotkuinen Pohjois-cumshot tässä klassinen elokuva Vähän kun laittaa liukuvoidetta ja dildon pillun sisään ja katselee näitä netin kuvia voit Olen aina kuvitellut, että rakastajan tärkein ominaisuus on iso mulkku .

: Iso mulkku pillussa seksifantasiat

Liian kova erektio etsin naisystävää Pikkusiskon pimppi escort kiova
Gay massage video kaunis kyrpä 848
EROTIIKKA SIVUT NUOLEMINEN 424
7. helmikuu Etusivu / Romanssi / Sun mulkku on niin iso. Voi luoja. Sun kyrpä on niin iso. Eihän se voi mahtua millään mun tiukkaan pilluun sanoi Mira ääni. Laiha blondi karvainen pillu vie paksu kulli | nämä videot ovat vintage seksiä karvaisia, seksi on luonnollinen, ja seksi on mahtavaa. vintage sex elokuvat parhaat. Iso kulli anaali ja sotkuinen Pohjois-cumshot tässä klassinen elokuva syyskuu headwave.info - Suomen parhaimmat seksitreffit! mä olin jo niin kostea ja lauennut, että Karin iso kalu liikkui todella vaivatta pillussa.

Sexi sivut sex porno chat

Prostituuttien Puhelinnumero © 2018